fredag 11 januari 2008

Tofflor med klös i...
Dessa tofflor är gjorda till Cicilia (svedins.se) äldsta son, detta är min del i en byteshandel vi gjort. Hon har gjort ett par Gröna underbara velor (hilco) byxor åt våran K och hon får tofflor. Preferenserna var att motivet skulle vara gult, bilar,båtar, nyckelpigor bara det var gult. Så det blev ett lejon. Det blev i och försig mycket orange oxå men hoppas du gillar dem... Denna gång fick även hälen ett litet motiv, lejonets svans:) Den stora frågan kvarstår passar de!!!!!

De ska bara strykas två ggr med flytande latex så är de redo för leverans på måndag.

Mönster: E.Gynter sy till barnen 50-98
Material: Egenhändig tovat ulltyg, med ull från 100% ull. Ihopsyd med ullgarn. Behandlad med flytande latex på undersidan för halkskydd och slitageskydd.
Metod: Ihopsydda med langetstygn.
Kommentar: Roligt fnula på nya motiv & det är roligt när man lyckas med dem. Blev väldigt nöjd med lejonet.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om du inte har överträffat dig själv ännu en gång. Såna skulle min dotter bli galen över att få (positivt galen)...
//Klockarbarn

Naíma´s sa...

Grymt snygga!!!

BONGI sa...

Åh, så fina!!! Helt underbara!! Jag fick boken "30 treniga tofflor" i present häromdagen och undrade så var man kan köpa flytande latex. Så bra, nu kan jag ju fråga dig :) Var kan man köpa flytande latex??

Jes sa...

Tack för va ni är snälla!
Bongi : Flytande latex hittar du här http://www.korps.se/

Cecilia sa...

Det här är ju bara för bra :) Filip kommer bli galet lycklig över sina nya tofflor. Kanon!

Som jag berättade hade jag ju sneglat på nya Bobux åt honom men tycker de ser så fåniga ut i hans storlek. De vi tittat på tillsammans var med just ett lejon på :))

Jag har ditt paket här och ska bara rita av mönstret så kommer det tillsammans. Skickar allt på måndag.

www.syfroken.se sa...

Supersnygga som vanligt! Du är otroligt duktig!
Trevlig helg!!

Tre små stjärnor (fd Yrväder/Sockertopp) sa...

Wow! Helt underbara :)

Ceci sa...

Vilka fräcka! Du är grymt duktig som tovar själv och så snyggt det blir sen!

Lilla hund sa...

Jätte-fina! Jag som är lejon blir helt förtjust. Gör du dom i stl 39?

Jes sa...

Sorry att du fått vänta på respons lilla hund. Sjöälvklar gör jag i storlek 39 , vuxen modellen ser dock lite annorlunda ut.

Lucia sa...

Underbart med dina tovade skor, jag har inte ens tänkt på att sy ett par skor av mina tovade bitar.Ska nog leta upp ett bra mönster och testa!

Du är jätteduktig.

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟