söndag 13 januari 2008

Mysbyxor i kanin tyg.
Ja då var det äntligen dax för mitt första alster i kanintyget. Har så många ideer på vad jag vill göra med tyget. Ville dock att mitt första alster skulle vara något som ingen annan sytt, tröjor & pyamas/lekdräkt som K är i behov av är det ju redan flera som gjort så det fick bli något annat som premiär, varför inte något till mig själv....
Så det blev ett par mysbyxor.
http://www.blogger.com/img/gl.link.gif
Mönster: Ritade av ett par mysbyxor/pyamasbyxor jag köpt på POP för två årsen som är mina favorit mysbyxor.

Tyg: Kanintyget från Jnydesign

Metod: Ihopsytt med overlock, stickning tvåtrådig täcksöm. (4,4,4,)4,1. Resorkanalen är fristående dvs ditt syd en invikt.

Kommentar: Skulle ha gjort byxorna lite minde i midjan eftersom byxorna jag rita av är i trikå men använda i två år är de ju lite uttänjda. Att resor kanalen blir bredare till nästa gång. Ser att mönstrena är åt olika håll på benen, tänkte inte på att mönstret hamna upp & ner på tyget som låg underst, ja ja man lär sig av sina misstag, byxorna är ju bara till mig :)


Måste även passa på att tacka Jenny för all tid & arbete du lagt ner på denna tygbeställning. TUSEN TACK, Tyget är underbart att jobba i.

8 kommentarer:

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Jenny sa...

Såå snygga. Hemmabyxor kan man inte få för många av.

Ceci sa...

Det är inte ofta man ser alster som inte är till barn så det är kul med något nytt, appropå att mönstret är upp och ned på ena benet så såg jag inte det trots att jag klickade upp bilden inte förän jag läste så det syntes inte jätteväl!

Maria sa...

Vilka coola brallor! Jag såg inte heller att det var upp och ner förrän jag läste det i texten.

Thea sa...

Snyggt jobbaat att få till ett eget vuxenmönster! Ser väldigt sköna ut.

Charleston sa...

ahaa, vad coolt med byxor till sig själv! Snygga! Håller mer om att det är kul att göra något helt annat än vad andra gör. Men man inspireras ju av andra också. :-)

Gekko sa...

Så kul med ett vuxenalster i det härliga kanintyget! De blev riktigt snygga ju!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Så himla charmigt...(tycker väl inte du? ) men alla som trixar och fixar hemma vid sina maskiner. Många är vi som köpt fina kanintyget....vad jag menar är : jag blev nästan sådär glad-full av skratt av att ditt tyg hamnade upp och ned...inte alls skadeglädje utan hääärligt vad vi alla försöker med vårt skapande...och ja, vem har inte råkat ut för detta mitt i allt fixande ;-) Jättefina blev de ändå! /Karolina