onsdag 9 januari 2008

Näsduksfodral

Jag har oxå blivigt smittad av näsduksfodrals-febern, som startades av Florin. Dessa fodral är ju så lätta & snabba att sy och ett snyggt resultat blir det oxå, sånt arbte gillar jag!!!Det gröna syddes för att skickas med till min kund som beställde de röd/oranga http://www.blogger.com/img/gl.link.giffrottebyxorna som en liten bonus.

Mönster: Florin tråd på sjalbarn. 17,7cmx15,2cm.http://www.blogger.com/img/gl.link.gif
Material: Tyg som jag fick i första hemlis omgången av Effy.
Metod: Ihopsydd mer overlock.
Detalj: Tvättråds/adress-lappen på insidan av fodralet.
Kommentar: Helt underbart roligt att sy!!!!

8 kommentarer:

Carolina sa...

Jättefina
Har du någon större bild på det gula tyget? Liknar väldigt mycket ett jag har här hemma.

Jes sa...

Nej, men om du trycker på länken vid matrial: hemlis hemlis så fins det en bild där tyget är med. Fick flera mindre bitar av olika tyger från klockarbarn i lapptäck storlek, så titta på länken.

Naíma´s sa...

Dom är superfina. Älskar tygerna du har valt. Nu tror jag att även jag har blivit smittad :)

KLOCKARBARN sa...

Du är snäll du som länkar till mig. Men jag kan tyvärr inte ta åt mig äran för så fina tyger. Det var väl Effy som har så god smak.

Snygga fodral blev det ialla fall. Man ler lite varje gång man ser att det dyker upp i en blogg. Snacka om genomslags kraft för Florins design.

Jes sa...

Idag är jag en riktig virrpanna, du har så rätt Klockarbarn det var av Effy jag fick tygerna. Ursäkta Effy hoppas du inte tar illa upp. Har nu åtgärdat felet i inlägget.

Anki på sytt.blogg.se sa...

Hihi, det måste bara mycket smittsamt!

Florin sa...

Tänk att det skulle bli så många som började sy näsduksfodral :-) De är ju så fina att man kan ha dem framme bara för att få tittapå tygerna :-)

KlaramedK sa...

Hejhej,
måste faktiskt fråga om måtten på fodralen, när jag syr efter de där måtten 7*6 tum så blir ju fodralen enorma! hur stora är de platta och färdiga egentligen?

...näsan rinner och jag är såå trött på plastförpackningar...allergisk nästan!