onsdag 9 januari 2008

Städning i tyggarderoben
I går städade jag i min tyggarderob för att få lite mer överblick (vet inte hur bra jag tyckades igentligen), vilket ledde till att tygerna rullasdes till rullar istället för att ligga platt ihopvikta i rader bakom varan. Jag tog då detta tillfälle i akt att uppdatera min tyggarderob här på bloggen, det är mycket nya tyger som nu finns att beskåda i garderoben här till höger. Här ser ni bilder på den nya "ordningen" :)

Inser att jag har en himlans masssa tyger & att jag inte ska köpa mer secondhand. Ska det handlas blir det Hilco tyger och annat nyproducerat.

13 kommentarer:

josefinaste.wordpress.com sa...

Jisses vad många snygga retrotyger du har!! (Har inte lust att dela med dig? *blinkblink*)

Ceci sa...

wow, vilka tyger!! jag har organiserat i min "tyggarderob" men insett att jag nog istället behöver ett riktigt syrum för allt, måste påverka sambon att köpa en villa =)

Matroskin sa...

I came across your blog by accident. You have made really wonderful things, I love them! I would like to have such a cute sleeping bag for myself too! I'll be back! (I can read Swedish, but not write.)

Jes sa...

Matroskin: Då svarar jag på svenska :) va roligt att du gillar det jag gör, du är hjärtligt välkommen tillbaka, nu ska jag in och titta på din sida.

Ika sa...

Ooo ett sånt tyglager du har.....alla dessa glada färger. Vill titta och känna på dem allihopa. Hittade hit från Sysidan, kommer tillbaka! /Fika

Jes sa...

Cesi: Har dock väldigt svårt att skilljas från mina tyger men visst sker tygbyten ibland :)

Lucia sa...

Oj, tyger är verkligen underbara, man kan absolut inte ha för mycket.

Lilla hund sa...

Det ser verkligen inspirerande ut att ha sådan fin ordning på tygerna. Vilket gör mig inspirerad till att inreda några plan i bokyllan på liknande sätt. Något jag funderat på länge, nu blir det nog av!

Jes sa...

Ika: Va roligt att du hitta hit, välkommen åter :)

www.syfroken.se sa...

Vad fin ordning du har på dina tyger. Mina ligger under sängen, under soffan, i barnens byråer och på vinden....man har för lite plats.

Carolina sa...

Så många härliga tyger! Men blir det inte svårt när du ska använda dem? Blir de inte skrynkliga när du rullar ihop dem så?

Solveig Lövendahl sa...

Å vad mycket fina tyger du har! Skulle du känna att du har för mycket eller så och är sugen på att sälja lite gult klövertyg så sitter jag här och längtar:)

Jes sa...

Soory solveig, nästan allt mitt gula klövertyg går åt till en beställning nu och det sista lämnar jag inte i från mig :)