söndag 6 januari 2008

FisktofflorK har nött ut ännu ett par ulltofflor (ofodrade), han stortå har en benägenhet att titta ut tillslut. Undrar så vad den gör där inne!!!!
Så jag gjorde att par ny för ett tag sedan men de har blivigt liggande halvfärdiga, skulle bara göra hål i fodret för resoren och sätta i resoren, men jag ska bara..... Men nu är de färdiga. Tyckte dock att de såg lite tråkiga ut utan motiv, men jag hade ju ine tovat in något motiv. Men varför inte sy fast en applikation!!!! Hitta ett par söta fiskar i ett bomullstyg som jag sydde fast med langetstygn.

10 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Men så söta. Du är ju mästaren på tovade tofflor!!!

KLOCKARBARN sa...

Men så söta. Du är ju mästaren på tovade tofflor!!!

Cecilia sa...

Vad fina de blev :))

Carolina sa...

Jättefina!
Vad använder du för mönster?

Jes sa...

Mönstret kommer från E.Gynther sy till barn 60-98 (eller va den heter)
Där har de dock sidokanterna upp över framdelen och knyter, jag gör tvärt om, och kortar av sidobitarna då har resor ej knyt.

Snux sa...

Så fine!
Jeg har sett at du har laget tøfler tidligere- men har aldri kommet på å spørre- hvordan tover du dem? Regner kanskje med at det ikke er med tove-nål, men noe såpe-aktige greier?

www.syfroken.se sa...

Jättesnygga som vanligt!
Tovar du tyget själv?
Visst är det roligt att torrtova, det gör mina elever jättemycket i skolan.

Jes sa...

Snux & syfröken: Japp rulltovar tyget själv med såpa & varmt vatten i en palmbladsmatta från IKEA. Därefter nåltovar jag dit mönstren. Det är ett rätt så blött & halkigt jobb så jag brukar bara ha trosor på mig, sen har jag ullhår överhela kroppen vilket P inte tycker är så sexigt.

Carolina sa...

Det måste jag försöka mig på. Gynthers bok har jag ju :)

Jes sa...

Det tycker jag verkligen att du ska göra!!!