tisdag 29 januari 2008

Byxor från Florin

Har beställt ett par undrbara byxor från Florin, de kom föra veckan men jag har inte lyckats få bilder på dem "live" förens nu. K har förstått vad ordet prova betyder och han gillar det inte. Varför ska man byta kläder när det som är på sitter bra. Byxorna sitter jättebra + att det finns plats att växa i både på längden & brädden som det var tänkt. Tusen tack Florin är sååååå nöjd med byxorna.

7 kommentarer:

Anki på sytt.blogg.se sa...

Ursnygga, vilket underbart tyg!

Florin sa...

Åh, vad roligt med live-bild!!!! Får man tjuva bilderna????

Anton är precis likadan när det gäller att prova... Men han skriker "nej, det är bebis-byxor" å tror att han ska slippa prova. Fast nu har jag börjat kunna muta honom lite, "om mamma får ta kort på dig så får du ta kort på dina saker sen" Det fungerar oftast :-)

Florin sa...

Vad har hänt med dina blogg-länkar förresten??? Några ser inte ut som de ska...

Jes sa...

Ja visst är tyget underbart, bara älskar det.

Florin: Jag har tänkt att skicka en bild till dig som du kan ha, så är det inte samma bild, roligare om du får en som inte jag visar även om den är tagen vid samma tillfälle.

Angående länkarna, jag har fixat så de ska öppnas i egna fönster Gekko visa hur man gjorde men vissa bara strular jag ändrar i html kodningen men det ändras inte ändå så just nu får det vara så här tills jag årkar bråka med kodningen igen.

Thea sa...

De är verkligen underbara! Jag har kommnterat dem i Florins blogg också. Det är så kul med grönt till barnkläder, tycker jag.

Gekko sa...

Snygga byxor och tyg! Och bilderna på K blev ju fina!

Gekko sa...

Snygga byxor och tyg! Och bilderna på K blev ju fina!