torsdag 23 augusti 2007

Då var maskinerna beställda!!!

Nu har jag beställt en Janome 744D & en Janome coverpro 1000CP. Tänkte först beställa från england www.sewingmachines.co.uk/ men efter mycket bollande med P och med Gekko så kom jag fram till att jag skulle beställa från sverige. Om det skulle sturla med maskinen & man behöver utnytja garantin måste man skicka den till england 500:- enkel resa = 1000 fram & tillbak. Man får iochför sig med lite extra prylar från sewingmachines, men valde ändå sverige, beställde från http://www.bergaliden.se. 4195 för covern & 4595 för janomen (fraktfritt), totalt ca 1000 mer än från england när man räknar in den frakten. 500 extrea/maskin tyckte jag inte va så mycket med tanke på att man vinner i närhet om maskinen strular + att man får instruktionsbok & video på svenska. De ska komma i början på nästa vecka, min sista semester vecka så då har jag en vecka att sitta och lära mig maskinerna.

5 kommentarer:

Gekko sa...

Grattis grattis! Då är det bara att räkna ner dagarna eller hur? Måste vara skönt att ha kommit till beslut! Jag funderar och funderar på hur och när med Cover Pro...

Carolina sa...

Grattis!
Jag funderar också på cover pron. Får besöka både Husqvarna affären och Bergaliden nästa vecka när jag börjar jobba, har dem på gångavstånd från jobbet.

Florin sa...

Grattis!!!
Nu kan jag snart inte hålla mig från att beställa en Cover jag oxå! Nu har ju snart "alla" en cover utom jag ;-)

Thea sa...

Grattis! Gissar att det blir febril aktivitet på denna blogg nästa vecka då!

Jes sa...

Det hoppas jag med, just nu vil jag inte börja med något nytt, vill ju sy med de nya maskinerna, men man kan ju komma på en massa projekt & klippa till tyg, förbereda :)