onsdag 29 augusti 2007

Visst är Den vacker!!!


Äntligen är den här, hämtade Janome Coverpro i dag på posten. Typiskt nog så sov K under hämtandet & när vi åt lunch men lagom tills att jag satte mig ner för att test sy så vaknade han. P åkte bort efter lunch & är borta tills torsdag e.m. Så jag får vänta tills i kväll när K somnat. Förhoppnings vis dyker det upp en bild på en tröja/tunika i kväll som väntat på att få lite täcksömar. Maskinen kommer färdig träd i vit tråd för trippelsöm:)

7 kommentarer:

mamman pysslar sa...

Håller tummarna för att K sover ikväll ;)

Lycka till med premiärturen!

Thea sa...

Aaaaaah, äntligen är underverket på plats! Lycka till!

Gekko sa...

Nu blev jag avis! Jag har också ett projekt som bara ligger och väntar på att få snyggsömmar på sig! Och jag tror inte att jag kan förvänta mig att få min före helgen... Ser fram emot att få höra fler erfarenheter!

Florin sa...

Grattis till din nya skönhet!!!!!

Hoppas att du blir nöjd och får mycket tid att sy framöver :-)

Lite avvis blir man ju....

KlaramedK sa...

Nu måste kag fråga! varför har alla både en coverpro och en annan overlock...glömmer hela tiden vad de heter? Är skönheterna så pass billiga att det lönar sig att köpa just två olika typer av overlocker i s f att tex köpa en huskylock 936 med "industristandard"?

är själv sugen på en overlock, men tyvärr missade jag symässan, sonen fick tänder = ingen sömn för mig
:=(, annars var ju planen att spana in olika maskiner där...men i en husqvarna affär säljer de sällan janome osv så man får ju ränna runt som en vettvilling då....

Jes sa...

med overlocken kan du inte sy coverstich = täcksöm den sömmen som ofta är längst ner på T-shirts. coverpro har även skedjesöm. Cover pro har även en tretrådig täcksömm dvs det blir tre racksöm brevid varan som på avigsidan är en jättefin dekorsöm typ den som katvig bla ofta har som dekor på sömmen mellan arm & "axel". Därför är vi fler som införskaffat två olika maskiner i mitt fall från bergaliden.se som hade bra pris på båda.

Jenny sa...

Åh, vad fin den är! Vill också ha en... Var köpte du den?
Avundsjuka =) hälsningar

Jenny