fredag 17 augusti 2007

Green Garden större än tänkt


I morse när jag gick upp tänkte jag att klänningen ser rätt stor ut, jag provar
på K & han kan ha den!!! han är 1 år & tre månader klänningen är syd 3-6 månader. Får kanske tänka om med present till Sara 2 veckor, tråkigt att ge bort något som det dröjer så länge tills hon kan ha. Men den blev väldigt fin på K, jag blev jättenöjd

6 kommentarer:

Gekko sa...

Den är jättesnygg! Lite väl stor till en nyfödding kanske dock? K passar ju bra i klänning ju! Jag förstår faktiskt inte Gynthers storlekar (eller Baby Cool eller Ottobre heller för den del).
Ess och O springer runt här och leker nu, vi ska snart grilla korv (förvånad?). Synd att ni inte kommer men vi ses senare i höst!

malin sa...

Så snygg! Håller med om att den kanske är lite stor på en nyföding - men hon växer väl? :)

Maria sa...

En sån liten raring, ser ut som han ska på japansk téceremoni eller nåt! ;) Klänningen verkar jättemysig.

Jes sa...

Visst passar han i klänning, Dilvas efterföljare:)Skickar den nog till finland fast den blev så stor som sakt tösen växer.

Thea sa...

Jättefin! Och det är faktiskt inte fel att få stora grejer. Man brukar ju bli överöst med kläder i små storlekar, så det är ju bra med något som passar när man är lite större? Dessutom är ju lite längre klänningar allra finast när man kan gå. Supersnyggt det blev med dekorsömmen.

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片