måndag 13 augusti 2007

Loppis fynd på VästkustenUnder veckan på västkusten passa jag på att besöka några loppis & gjode många fina fynd, favoriten är nog tyg 1 (överst) och tyg två dunderklumpen (dock lite suddigt kort) som är gardiner & kommer så att förbli, vi håller på att fixa så K får eget rum & dunderklumpen gardiner blir ju perfekt. Det sista tyget ett frotte´/plysh är på 2,5x2,5 meter för 20 pix:)

5 kommentarer:

Liksom sa...

Hallå där! Fina fynd du har gjort!
Du frågade vart jag har köpt mina namnband; De är köpta på www.namnband.se (var väldigt länge sedan jag beställde nu) Valde stil nr 2 och vit text på svart botten. Jag har även valt att kunna stryka fast dem (syr också för säkerhets skull) Jag har skrivit Liksom två ggr på samma band för att kunna vik dem.

Gekko sa...

Hejsann! Snygga tyger! Det nedersta är ju helt underbart!

Kommer ni till helgen förresten? Vi är hemma men är upptagna stora delar av lördagen. Ska i tvåårskalas och på kvällen delar vi upp oss så O går på "vår" kräftskiva och jag går ensam och barnlös i en kompis kräftskiva. Tänkte att om jag inte stannar toklänge så är jag med lite på byns skiva på kvällen när jag kommer hem.

Jes sa...

Vi tror att vi kommer, vet ej säkert. Vore roligt att träffas, hur var bröloppet?

Florin sa...

Grattis till dina fynd! Det översta och understa är ju galet snygga!!!!!

Jes sa...

Liksom: Tack för infon om dinna namnband :)