torsdag 11 oktober 2007

Resultatet av solo veckan.


Nu har mina 4 solo dagar gått. Imogon efter jobbet bär det av till de djupa värmlänska skogarna för att återförenas med familj & släkt. Det ska bli slakt på lördag för det har skjutits några älgar.

Har saknat mina pojkar, Enligt Pappa P har även K saknat mamma lite (känns alltid bra att höra ) dock har allt syande gjort att tiden flugit i väg. Här kommer en bild på vad jag lyckades prestera under dessa fyra dagar. Inte så illa om jag får säga det själv. Dock hade det kunnat bli några plagg till om inte maskinen krånglat så mycket.

Även i dag har den krånglat, jag mixtrade med trådspänningen med undertråden i evigheter men den bara gick av, även när man körde maskinen "tom" dvs. bara gjorde en kedja. Men helt plötsligt så funkade det igen utan att jag vet varför.

17 kommentarer:

Gekko sa...

Ojojoj vilken samling! Det ser väldigt imponerande ut när det hänger så där!

Botilda sa...

Människa! Vilken samling du hunnit med, verkligen imponerande. Hinner jag till närmelsevis lika mycket när jag blir gräsänka nästa vecka skulle jag vara glad.

Maria sa...

Oj va produktiv du varit, jättehärliga plagg i somriga och höstiga färger!

Mannagryn sa...

Hej, jag brukar ofta kolla in din blogg och har nu startat min egen under namnet mannagryn, hoppas att det går ba att jag länkar till din blogg. Amanda

mallikolli sa...

Hej Jes! Nu har jag äntligen tagit mig tid att sätta mig ner att kolla in andras bloggar. Har inte gjort det på länge! Vilka jättefina saker du syr!! och vad mkt du har hunnit med! Imponerad!

Kram Daniela

Thea sa...

Jösses!!!
Har du planer för alla fina plagg eller tänkter du sälja?
Jättefina var de i alla fall och härliga tyger.

KAJMAN sa...

Hej

Ja, det är en ganska kul bild med lite näspet, hi hi hi. Lyxigt med fyra solo dagar. Tänk va man hinner med när man får pyssla i fred.

ha en superskön lördag =)
hälsningar
Edyta

Snux sa...

Så utrolig kule stoffer!

Mulig det står lenger nede, men hvilken symaskin har du?

Cecilia sa...

Hjälp vilka mängder, fina! :) Önskar jag hade samma fart, jag tror jag funderar för mycket mellan alla moment när jag pysslar på.

essko sa...

Oj vad många fina saker och tyger du visar!

rino sa...

oj, ensamma dagar vore verkligen lyxigt! Man har verkligen för lite egentid när man har små barn. (fast antagligen kommer man att sakna den här tiden när de blivit större...?)
Vad mycket fint du hann göra, den rödorangea tunikan gillar jag särskilt mkt.

pluto sa...

Lyllo dig som får pyssla på ensam i flera dagar! Har försökt köra iväg familjen för en helg men inte det lyckas jag med:)

Vilka härliga plagg du han med!Jag gillar särskillt den blommiga tunikan..den 5:e från vänster:)

/Lento

Lucia sa...

Härliga fina saker du sytt, jo, man får mycket gjort när man är själv. Super snygg saker!
Hoppas du haft det härligt i de värmländska skogarna.

Jes sa...

Tusen tack för alla snälla kommentarer. Det va roligt att få hinna så mycket även om det kändes lite ensamt hemma i bland. Det lär nog dröja innan en sån produktiv period lär komma igen :)

Florin sa...

Åh, vika härliga kläder du sytt!!!! Härligt med flera dagars nesamhet med symaskinen!!!!

Anonym sa...

Hej Jes

Jag är ingen expert på trikåtyg, men man kan väl säga att det är vanlig bomullstrikå (rundväv). Jag köpte på mig lite tyger i en liten tyaffär på landet strax utanför Nossebro. Jag har en liknande bärsjal som jag brukar tvinga i min 13-kilos ettåring och den funkar. Det enda problemet är att han har för mycket spring i benen och vill komma loss till varje pris.

mvh
Edyta (kajman)

Majtjho sa...

Oj så mycket fint. Jag vill också vara barn och man fri i 4 dagar. Låter nästan bättre än semester. Vilken lyckost.