onsdag 17 oktober 2007

Nytt projekt färdigt!!

Välkommen in här och se mitt nya projekt :) Några undra vem som skulle ha alla kläder jag sydde förra veckan. De va hit de skulle.

18 kommentarer:

Gekko sa...

Grattis till att du gått public med den då! Den blev mycket snyggare med tygerna som bild! Vet du förresten om att länken från bloggen går direkt till beställningssidan och inte till startsidan? Lycka till!! Kram!

Jes sa...

Tack, ja tycker oxå att det blev bättre så, är dock inte helt nöjd men det tar ju sån tid att sitta & fixa, timmarna bara rinner i väg. Sambon fråga när jag tänkte komma & lägga mig. Så det är inte omöjligt att sidans utseende kommer ändras med tiden.

Jo jag vet att beställnings sidan kommer först, satt till 01:00 i natt med sidan. Jag har valt att startsida ska komma först!! men det gör den inte i allefall. får gå in och se om det går att fixa till i kväll:)

Thea sa...

Kul Jes! Lycka till med verkasamheten. Ska bli jätteroligt att höra hur det går.

Anonym sa...

Så roligt med egen hemsida. Jag önskar dig all lycka med ditt nya projekt. Jag har också haft funderinga på att starta egen hemsida, men har ej haft tid.

många hälsningar och lycka till
önskar
Edyta (kajman)

Anonym sa...

Hej Jes

Jag är ingen expert på trikåtyg, men man kan väl säga att det är vanlig bomullstrikå (rundväv). Jag köpte på mig lite tyger i en liten tyaffär på landet strax utanför Nossebro. Jag har en liknande bärsjal som jag brukar tvinga i min 13-kilos ettåring och den funkar. Det enda problemet är att han har för mycket spring i benen och vill komma loss till varje pris.

mvh
Edyta (kajman)

Anonym sa...

Tack för tyget som damp ner idag. Jag är jätteglad för den. Vad stor bit du gav mig. Verkligen jättesnällt. Och dessutom flaskan som kom före det...
Du är snäll du.
//Klockarbarn

Florin sa...

Mäh!!! Jag vill oxp se!!!!! Länken fukar inte ju :-( Kommer till nån testsida med bara en massa latin eller nått...

Jes sa...

Satt i gårkväll & gjorde lite förändringar i hemsidan, så nur ser den annorlunda ut mot i går. Nu kommer man oxå till start sidan med en gång. Har även anlitat min son K som model för de kläder som är i hans storlek.

Florin: Kan hända att du försökte gå in i går när jag satt & ändrade på sidan, kanske därför det inte funka.

Jes sa...

ÅÅÅ jag blir tokig ser att alla å,ä & ö har blivigt till frågetecken på hemsidan = mer pyssel i kväll :(

Lucia sa...

Hej! Lycka till med sidan jag har haft en sådan ett tag men bara lyckats sälja mina mattor via dem. Men det är alltid bra att ha en hemsida speciellt om man sålt något på t.ex. en marknad så kan de alltid köpa mer efter det.
Tala gärna om det går att sälja till priserna du uppgav. Det vore ju roligt om hantverk verkligen kunde betala för sig men tyvärr är det sällan det gör det...

Jes sa...

Aj då har jag lakt mig så högt, nåja det får tiden utvisa. Måste göra lite reklam för min sida så folk hittar dit. Annars får man väll sänka priserna lite. Men vill man ha unika plagg så får man punga ut lite :)

Hanna sa...

Vad roligt! Lycka till med försäljningen nu. :)

/Hanna

Hemsytt sa...

Tack för kommentaren i min blogg.
Fin hemsida du gjort, tyckte du hade bra priser oxå.
Lycka till med butiken!

rino sa...

vissa verkar ju vara beredda att betala vad som helst för "rätt" märken, men hantverk är nog svårare... Du får göra reklam för dig:) Kläderna är hursomhelst jättefina.
Kanske kunde du ha en gästbok på sidan där nöjda kunder kan berömma kläderna?!
Lycka till!

Gekko sa...

Nu ser den verkligen proffsig ut sidan! Jättesnyggt att det kommer upp ett nytt tyg i headingen för varje ny kategori! Håller med Rino om att det skulle vara bra med en gästbok om det går att ordna?

malin sa...

Du är så modig! Jag har tänkt tanken många gånger men vågar inte riktigt komma till skott! Jättefina kläder!

Jes sa...

Tack för alla vänliga ord, ni är så snälla.

Malin: Modig vet ja inte,fick ide´n & körde på bara :) det värsta som kan hända är att ingen köper något och då blir det bara bloggen igen :) Men man får ju ge det tid, först måste folk som är intreserade av såna kläder hitta till sidan.

Mannagryn sa...

Grattis! Jag hoppas att det kommer gå bra. Jag blir så sugen på att sy klänningar så jag får väl göra det och sälja eller behålla ifall man skulle få en dotter i framtiden. Tack för dina snälla kommentarer på min blogg. Amanda