måndag 3 september 2007

Va med om en Florinare i går

Vi va hemma hos mina föräldrar i går på midda, Mamma hade talat om att hon hade lite tyg hemma som jag kunde ta om jag var intreserad. Vet att hon syde mycket när jag & brosan va små, men tänkte att det är nog inte så mycket som är av intresse. Jag kom hem med 6 pappkassar med tyg!!!! Massa härliga retro tyger i härliga mönster, bomull, manchester, trikå. Även "täck" tyger som mamma syde täckbyxor & jacka av till oss som små. Ska försöka få fram lite bilder på några av favoriterna jag hittade. Bla tyget som jag sydde landskaps tunika av till K, har alltid tyckt att jag känner igen det, nu förstår jag varför, klädhörnan i Mamma & Pappas hall är ju klädd med detta tyg, som de ska ta ner och sen måla om, flera meter som kommer till min garderob snart :), dock med lite hål i här och var efter klädhängare.
Tusen tack för alla tyger Mamma!!!!

"Florinare" = När man får sjukt mycket tyg billigt eller gratis

5 kommentarer:

Gekko sa...

Vad häftigt! Grattis får man säga! Då får man väl snart se lite alster från högen av tyger?
Min CoverPro är fortfarande inte skickad =( Hur lång tid tog det för dig? Visst kom CoverPro'en rätt så snabbt? Jag vill ju inte vänta en sekund till!!!!

Jes sa...

Jag bestälde en onsdag och fick den tisdag eller onsdag föra vckan så en 4 arbetsdagar tog de nog.

Lucia sa...

Grattis till coverPro'n nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp! Härligt att få så mycket tyg måste nog ta en vända till min mamma med.
Jag gillade tunikan även om den blev för kort.

Thea sa...

Grattis Jes! Varför lyckas jag aldrig göra en Florinare? Eller en Jessare, kanske man får säga nu. :-)

Florin sa...

Hihi, va gullig du är!!! Grattis till dina vackra tyger!!!! Tänk om min mamam hade kunnat spara en endaste liten sak från när jag var liten....