torsdag 20 september 2007

En egen syhörna.
Nu är genomgångs rummet i källaren inrett till kontor & syhörna. Allt utom den nya dörren till gästrumemt är färdigt. Golvet har flytspacklats för att bli jämt & sedan har det fått skifferplattor. Väggarna är puttsade med gipsputts & sen vitmålade. Vi blev jättenöjda.
Det Gamla "kontoret" kommer bli K´s rum. Där ska väggarna bara tvättas och målas. Förut flyttade jag omkring mellan matsal, kontor, vardagsrum när jag skulle sy, nu har jag en "egen " plats. Mina tyger kommer dock inte bo här, de får bo kvar i min garderob i sovrummet, vi har såna bra "gå in i garderober" med sned-tak som rymmer mycket. Så där i mörkret får de stanna kvar.

8 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Wow, vilken ordning!!
Du skulle se mitt rum...hjälp, man kommer nästan inte in.

Jes sa...

Klart det är ordning, jag har ju knappt hunnigt använda det ännu :) Vänta du bara några veckor så har jag nog lyckats stöka till det. På det sätter är det bra att tygerna ligger uppe i min garderob, blir nog lite lättare att hålla ordning och reda :)

Doris Daisy sa...

Hej!
Jag hade tänkt mig kanska att man får reda på vem man skall skicka till, men inte vem som skickar till en själv... Och sedan bestäms ett tema, och kanske även en ungefärlig summa. Vet ej hur man gör med frakten, olika saker väger ju olika mycket. Tänkte det vore lagom med kanske var fjärde -sjätte vecka? Kom gärna med förslag.

Gekko sa...

Schysst!! Du har det bra du!! Nu är jag allt bra avis!
Men jag är inte helt med på var du har ditt utrymme, är det mellan trappan och tvättstugan eller innanför tvättstugan? Jag har ju knappt varit där nere så minns inte geografin helt:-)

Jes sa...

Mellan trappan & tvättstugan, så ditt minne är korect.
Sen har vi sågat upp en ny ingång till gästrummet som ligger innanför förådet dvs förut var man tvungen att gå genom tvättstuga/pannrum och föråd för att komma ditt. Men nu går man in från kontor/syrum, förvirande???

Mimmi sa...

Härligt med ett eget utrymme. Själv skulle jag inte sy hälften så mycket om inte maskinerna stog uppe hela tiden. Har haft det så förut och då fållade jag inte ens upp för långa byxor för att det var så besvärligt att få fram allt.

Thea sa...

Så lyxigt! Jag har fn mitt syrum i det som kommer att bli lilltjejens rum (snart). Då får jag flytta ner maskinerna i källaren. Det blir också bra, men jag blir lite mer "off". Kanske inte helt fel, för ibland är det just"off" man vill vara! :-)

Majtjho sa...

Visst är det härligt med en egen yta till sig själv. Jag älskar mitt syrum. Tyvärr ligger det i en friliggande del av huset så när mannen jobbar helg/natt så släpar jag in maskinerna om jag ska sy. Vill inte sitta där ute när de två småttingarna sover.