torsdag 27 september 2007

Mysko data trubbel!!

När jag tittar på min sida med FireFox så har jag 2839 totala besökare och noll online och överskrifterna till vänster är vita och inte så stora. Men öppnar jag min sida med explorer så har jag 2886 totala användare och 3 online, överskrifterna till vänster är svart och jättestor.Plus att det tar jättelång tid för sidan att komma upp med explorer, fast det gäller bara på min arbets dator (mac) hemma funkar det jättebra och sidan ser ut som den ska. Vilken av dessa två varianter ser du när du är här och tittar. Sidan i Explorer blir mycket fulare :( Varför blir det så här?

5 kommentarer:

Nikka sa...

För mig ser det likadant ut och bra i både Firefox och Internet Explorer. Ser inte heller några konstigheter i koden. 2895 besökare och 1 online, och vita lagoma ruriker. Måste nog tyvärr vara något macrelaterat problem.

Jes sa...

Du har säkert rätt efter som det funkar hemma på min PC där vi har explorer, lite undligt att räknaren är olika bara???

Botilda sa...

Har mac och kör Firefox. Där ser allt gott och väl ut. I Safari också. Men i Explorer blir det tokigt och går nästan inte att läsa rubrikerna till vänster. Explorer är väl helt enkelt inte det bästa för macken... (tror inte MS lägger så mycket krut på utvecklingen av webbläsare till mackarna när Apple levererar med sin egen version)

Jes sa...

Då är det helt enketl en mac-explorer problem. Bra så vet jag, de flesta mac använder ju inte explorer och på en PC ser ju sidan OK ut. Men sidräknaren och Firefox verkar ha problem
antal totala besökare ha varit konstant i 2 dagar, vilket inte stämmer.

Gekko sa...

Jag har samma bild och samma antal besökare (2922) i Explorer och Firefox på min PC. Just nu iaf! Det ser bra ut i båda läsarna.