tisdag 18 december 2007

Mina nya namnlappar
Fick mina nya namnlappar med tvättråd i dag, dessa är tänkta att sitta inne i varje klädesplagg. Har adressen till min hemsida + tvättråd på sig, beställde både med 40grader och 60 grader (ej med på bild). Beställde även mer av mina vanliga namnlappar.

Ni som är intreserade av tvättråd på den gemensamma beställningen får fundera på hur ni vill ha dem eller om ni beställer tvättlappar som jag med erat varunamn på tvättlappen.

6 kommentarer:

Gekko sa...

Oj vad snygga de var! Nu blev jag också sugen! Typiskt...
Skall bli kul att se ditt hemlispaket sen förresten!

Lilla hund sa...

Det spelar kanske inte så stor roll om man mest syr till folk man känner, men det finns en svensk konsumentlag som säger att det ska finnas fem olika tvättsymboler på ett plagg. Kan vara bra till nästa gång kanske!

Jes sa...

Aha, sånna saker har jag inte kollat upp alls, tack för tipset :)

Thea sa...

Jättesnyggt. Nu blev jag ivrig. Men mina lappar håller på att ta slut, så då får jag kanske tänka till. Är vi många kan vi ju köpa förvikta tvättråd. De är väl egentligen inte dyrare, bara att man måste köpa så många?

Anonym sa...

Hej!
Jag och några kompisar har ett nystartat företag där vi ska börja sälja ekologiska t-shirts. Vad vi nu är ute efter är egna tvättlappar att sy på, som jag ser du lyckats ordna. Vart beställde du dom? Jättesnällt om du kunde höra av dig angående det, gärna via mail, på crippa_lind@hotmail.com, tack!

Anna sa...

ÅHH! Var kan man köpa de där?