onsdag 19 december 2007

Mitt hemlis paket:)

Ja i går damp mitt hemlispaket ner i brevlådan, men jag han inte visa några bilder för jag skulle snabbt iväg på fest.

Har fått ett jättefint paket. Det sydda alstret var en jättefin väska som kommer komma till användning.det andra sydda alstren var två grytlappar vilket vi behöver. Som sytillbehör skickade min hemlis en sömnsmåns mall vilket är perfekt eftersom jag tänkt köpa mig en så vilket jag nu slipper :) ett band som det står sytt efter egna mått på. flerfårgad ull"garn" som jag kan använda som dekoration på tovade alster. En silverhäst som kanske får hänga i granen. Så över till tygerna, ett helt fantastiskt frotte´tyg som jag bara ÄLSKAR så retro kunde inte bli bättre, ett tunnare bomullstyg i rött med ränder som är jättemjukt och ska bli något skönt klädes plagg. Sen en bit sött jultyg. Så min hemlis har skickat jättefina saker och även hålt sig till temat. Tusen tack för mitt fin fina paket min hemlis!!!

Jag hade dock lite problem med att lista ut vem du var fast det satt en namnlapp på väskan. Kände inte riktigt igen den. Så jag fick först kolla upp vilka som redan skickat och sen besöka de övriga blogarna, hittade inte mina tyger men tillslut såg jag namnlappen på några alster och förstog att det var Doris Daisy som var min hemlis. Som fixat så fint fast familjen inte bort hemma på länge...

Så ännu en gång TUSEN TACK och va rolig att läsa att ni fått komma hem nu.

5 kommentarer:

Doris Daisy sa...

Ja, du... Jag bloggar om min hemlis senare i veckan, så får du läsa varför du fick en namnlapp på. Det var absolut inte meningen. Men jag tänkte att eftersom det inte är mitt alias, så kasnke det tar ett tag att fundera ut ialla fall, vem jag är!

Gekko sa...

Härligt paket!
Det är ju så roligt att surfa runt och se vad alla får! Hoppas ni kom er väl hem i söndags. Jag låg helt däckad här och sov när ni åkte ju. Böckerna får du få till nyår!

Thea sa...

Jättefin present! Och, wow, vilket fint frottétyg! Jag förstår att du blev glad; du och Florin känns som retroälskarna nr 1!

Jes sa...

Visst va paketet fint, ja detta blommiga frottetyg är värt sin vikt i guld :) Nu kommer jag väll inte våga kippa i det bara därför:)

Ja det är jättekul att kollarunt vad alla får. Alla får ju fättefina paket!!! En kanon omgång tycker jag

Thea sa...

Suck, undrar var hon fick tag på det. Och väldigt generöst att dela med sig!