tisdag 8 maj 2007

Hjälp med att hitta en Blogg

Behöver hjälp!
Har varit på en blogg som jag inte hittar tillbacka till:(
Tjejen hade syt en jättefin mössa av ett trikåtyg med fuftballonger på med en blå kant(som lindex & ej sekke lej har kläder i). Är det någon som varit där eller är det din blogg. SNÄLLA tala om för mig vart den finns!!!

3 kommentarer:

Florin sa...

Vänta nu, är det den jag sytt??? I så fall är den sydd av en slaktad trikåtröja som var förstörd av fläckar som ej gick bort i tvätten... Jag är dock inte nöjd så den kommer att sys om... Lina=Florin Hihi :-)

http://lulesyjuntan.blogg.se/

Jes sa...

Va pinsamt att jag inte hittade den, jag har varit på denn sidan typ 5 gånger de två senaste dagarna (och en sjuhelsikes massa andra bloggar och letat runt :)

Tack för hjälpen, var det en tröja för en vuxen? Va synd att det inte var ett tyg du köpt, tycker det finns för lite trikåtyg med roliga mönster att köpa, det flesta är ju randiga.

Välkommna till min sida, roligt att du hittat hit.

Florin sa...

Hej! Jag har varit in här flera gånger men ännu inte kommit mig för att lägga till dig bland mina länkar men det ska jag göra :-)

Håller med om att trikåtygernas mönster inte alltid är de roligaste men just nu har de en hel del fina på vårat Ohlsson, tycker jag i alla fall...