fredag 19 september 2008

Nu brinner det i knutarna: storlekslapps beställning!!!!

Nu är det snart dax för mig att skicka in den gemensamma storlekslapps beställningen till mina namnlappar. Detta sker den 25 september eller strax där efter (beror på hur lång tid det tar att sammanställa allt). Har du inte fått ett påminelse mail idag och vill va med på beställningen, eller ar du mailat mig och vill va med men inte fått något beställnings formulär så har jag nog bara missat dig, jag har 70 mailadresser att hålla reda på så det är lätt att missa någon. Så här av dig igen till mig så får du ett beställnings formulär.

Den 24 september är deadlinen har jag inte din beställning då så kommer du inte med.....

/Jes

6 kommentarer:

vouffen sa...

Hej!
Jag skulle gärna vilja få ett beställningsformulär, om det inte är för sent ännu... jag ser till att du får mitt svar i god tid före den 24:e iaf :) !
Mvh
vouffen@yahoo.se

LADY JEN sa...

Jag skulle oxå gärna vilja ha ett beställningsformulär... Om det går?

//Ladyjen jynnej@hotmail.com

Fröken M sa...

Hej!

Jag vill gärna ha ett formulär.

Mvh Fröken M
mjl0609@live.se

LizA sa...

Skicka ett formulär till mig oxå.

letw83 (at) gmail (dot) com

. sa...

Hej!
Jag vill vara med på beställningen!
Men gissar att det är sent nu, tyvärr. Jag har gått och klurat på storlekslappar idag - om jag ska ha det i mina kläder eller bara skriva det på kortet som jag skickar med plagget. Ja drog mig till minnes att jag läst en tråd om sambeställning på fl. Jag sökte och hittade till dig :-) Hur funkar det med sambeställning och ungefär när kommer du beställa igen?

ELIN JOHNSSON sa...

HejHej!!

Jag har samma fraga som SA.. sa skicka garna informationen till mig ocksa om det gar bra. Jag hr adress elin_johnsson@hotmail.com

Gillar din blogg och de saker du gor :)