tisdag 9 september 2008

Ulltyg för toffeltillvärkning äntligen färdigtovat!!!


Äntligen är jag klar med ulltyget (ullen från 100% ull)till mina tofflor. Vi har haft det lite motigt här hemma och därför har jag kommigt efter i arbetsplanen. Har bland annat en stor beställning på tofflor till Stintans skafferi som snart ska va klara vilket jag börjar känna lite panik inför men det ska nog fixa sig, det är bara att jobba på. Innom en snar framtid bör det dyka upp bilder på vad det blev all allt ulltyg.

9 kommentarer:

Mimmi sa...

Hoppas att "det motiga" ordnar upp sig och att inspirationen kommer tillbaka. Själv har jag gott om inspiration efter förra superhelgen. Viss panik över att börja jobba börjar dock göra sig till känna.

malin sa...

Jag ser fram emot att se resultaten :)

Mannagryn sa...

Det är svårt när det är lite motigt men det kan va skönt att ha någonting att pyssla med då. Jag brukar alltid tänka att alla motgångar gör mig starkare. Snart får du förresten en ny nominering för jag tycker så mycket om din blogg och tycker verkligen att du är som en snäll syster till alla vi andra bloggare, jag tror inte jag har sett många bloggar utan en positiv kommentar från ManMade och dessutom styr du upp hela storlekslappar beställningen. Tack!

jejja_79 sa...

ska bli superkul att se hur detta kommer att bli..... är själv helt tafatt med ullgrejor, kul....

Jes sa...

mannagryn: Tack för uppmuntran :) & va roligt med en nominering, jag blir jätteglad :) Det värmer hjärtat att du gillar det jag gör, jag rodnar lite :)

Gekko sa...

Bra jobbat ju, det måste ligga ett otroligt stort jobb bakom!

Susanna sa...

Ojoj vad fint det ser ut, ska bli spännande tt se vad det blir av det!!!

Thea sa...

Oj vad kul det ska bli att se tofflorna. JAg minns fortfarande första gången jag såg dina tofflor - när du gästbloggade på Gekkos blogg förra året!

Och så en stor, varm kram!

Tina sa...

Hej
Tack för rara ord. Roligt att hitta ny blogg. Mina "fofflor" har jag hittat i Boken Tildas hus av Tone Finnanger.
Tina