söndag 21 september 2008

Så håller jag ordning på mina storlekslappar.
I helgen träffade jag min kära "svägerska" Gekko som visade mig några fina plastaskar hon köpt på Coop som hon förvarade sina storlekslappar i. Jag har haft mina i dessa små påsar de kommer i, en för varje storlek vilket alltid blir ett fasligt letandes när man ska ha dem.
Jag blev mycket inspirerad & när vi kom hem åkte jag till coop för att införskaffa dessa. När jag stod där vid hyllan och skulle bestämma mig, så blev det istället denna lösning, samma märke men något mer avanserad lådlösning. Gekko hadde nämligen två mindre plastlådor med flera småfack. Jag insåg att jag skulle behöva köpa 3 sånna eftersom det i den gemensamma storlekslapps beställningen nummera finns 4 nya månads storlekar + att jag kommer beställa dubbelstolekarna i november när de finns inne hos mina namnband. Därför köpte jag dennna större lösning som innefattar 6 låder som har fack i olika storlekar. Några av facken är väldigt stora så där ska jag fixa avskiljare så det blir 2 mindre så får man plats med ännu fler små saker som annars bara ligger & skräpar eller har försvunnigt.

Hur har du löst problemet med att håla reda på dinna storlekslappar?

22 kommentarer:

Susanna sa...

Åh vilken smart lösning! Ja har mina i de påsar de kommer i, det är en salig röra! Tackar och bockar för tipset!

rino sa...

oj jag blir både avundsjuk och lite rädd när jag ser folk som har sån ordning... jag är en sån som går tre varv i lägenheten varje morgon för att komma på vart jag la byxorna kvällen innan:-(

LinSar sa...

Fiffig lösning.

Jes sa...

Rino: Detta hände i mitt hem enbart för att gekko visa sina lådor. jag är INTE en ordningsam person, jag är snarare en riktig slarver :)

Helene sa...

Smart! Jag har också mina i de påsar som de kommer i. Men en sån där liten låda skulle man ju ha!

Mimmi sa...

Återkommer med hur jag har det. Lustigt! För även jag har inhandlar förvaring för storlekslappar i helgen tillsammans med lite övrig förvaring på IKEA. Orkar man ite sy så kan man ju plocka med annat sömnadsrelaterat ;-)

mari78 sa...

Suverän lösning! En sådan skall jag nog åka och fixa mig nu när jag fått lite födelsedagspengar. Bra förvaring kan man ju aldrig få för lite utav!

Gekko sa...

Du ska se att jag också får köpa en sån, om inte annat så till alla andra småprylar som flyter runt. Mitt syställe är inte så organiserat för tillfället som du själv fick se i helgen! :-D Jag kanske skulle visa mina lådor på bild också förresten!

Jes sa...

Gekko: Det tycker jag du ska göra, visa bild på låderna alltså :9

OttoPippi sa...

Så HIMLA SMART!!!!! Har inte tänkt på en sån här lösning även om jag har en nästan likadan förvaring precis bredvid mig i sykrypinnet fast med spik osv i!! :-) :-) Blirsuperinspirerad att göra som du nu!! tusen tack för tipset kära Jes!!

Thea sa...

Gud vilket bra tips! Jag tänkte senast idag på vilken röra jag har bland mina lappar - som det för övrigt leks en del med...

Anki på sytt.blogg.se sa...

Smart... och hur mina förvaras? törs jag erkänna att alla ligger kvar huller om buller i den påse e kom i :/

da:mm sa...

åh så smart! Det är ju otroligt mycket smått när man syr. Nu när vi äntligen får lite pengar ska jag banne mej också köpa några smålådor. Tack för tipset!

mustafa sa...

slipper problemet ty det finns inga storlekslappar i min ägo. men det är en smart lösning och jag är en sucker för smarta lösningar.

Retro Elephant sa...

Mycket bra förvaring, ordning och reda ska det va!

Författaren sa...

Hej! jag har en fråga som inte berör dina lådor. Utan i stället de finska tovade tofflorna du hade skrivit om förut. Vet du var jag kan köpa dem och vad heter dom? Finns det någon hemsida?

Hälsningar Micke

Jes sa...

Författaren/micke: Oj det måste jag kolla upp, mins inte riktigt. Maila mig gärna så skickar jag ett mail till dig när jag kollat. manmademm@gmail.com

Thea sa...

Sådär - nu har jag gjort likadant. Vilken härmapa va!! Köpte en liten box från Claes Ohlsson för en femtiolapp.

fante sa...

Tänk att det ska vara så svårt att komma på en så där smart lösning själv ;-)

jnydesign sa...

Helt underbart att se, igår ägnade jag en halvtimme åt att leta efter "sexkants nyckeln" som jag behöver för att byta nålen i min overlock, tänk om man haft ett sådant skåp. Skall skrivas in på julklappsönskelistan. Har iof mina lappar och annat i en trähylla från ikea, men lådorna är alldeles för stora. Jag skall blogga om mitt sykaos någon dag framöver.

Charleston sa...

Hej,

Jag undrar om du vet någon som kan bytas lite stl.lappar med mig. Jag missade 104or och skulle bli glad över ca 5-10 st. I utbyte har jag 92, 98, 110or.
fiffiluren at gmail.com

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫