fredag 5 september 2008

Jag har blivigt nominerad :)Tusen tack E.KO, Tosingen, rättvisabarn, Kalunji & Vouffen för eran nominering. Jag blir värkligen smickrad & superglad. Ursäkta att jag är lite sen med att uppmärksamma denna nominering men vi har haft det lite jobbigt hemma och tankarna har varit på annat. Hoppas verkligen ni förstår hur mycket jag uppskattar detta.

Ja det finns ju så många underbara pysselbloggare där ute och det är verkligen inte lätt att bara välja ut några få. Jag hoppas ingen tar illa upp att jag inte väljer ut några få utan jag vill nominera ALLA pyssel bloggare där ute som gör min dag när jag är ute och surfar runt och få ta del av era allster och inperation. Speciellt när man har det lite motigt eller själv saknar inperation och arbetslust så får ni mig alla på glatt humör och startar igång min insperations gen :)

Tusen tack för att ni finns Alla pysselbloggare!!!! och för att ni tagit steget ut och börja blogga så vi alla får ta del av era alster och kreativitet.


Stora kramar från JES!!!

4 kommentarer:

Lyckopinglan sa...

Jag är ännu ganska ny på det här med bloggande och inte helt insatt i hur alla dessa utmärkelser fungerar. Instämmer med de som nominerat iaf eftersom jag följt din blogg ett tag. Du är mycket duktig! Lägger till dig på min länklista, hoppas det är ok?

Gekko sa...

Stor kram till dig också! :-)

Jes sa...

lyckopinglan: Klart det är ok :)
gekko: Tack

Thea sa...

Ja, man får tacka då! :-)

Jag har varit jättedålig på detta med nomineringar också. Skulle precis som du vilja nominera alla som tack för all inspiration och glädje man får!

Kram!