tisdag 15 februari 2011

Triss i Cirklar/ 3 x CirclesMera cirlel-kläder till E och K, dessa klipptes ut samtidigt som denna body, men det tog lite längre tid att få dessa färdiga. Så nu är barnen tiktigt syskon matchade :)
Denna tröja har som bodyn fått en lapp i nacken , med en snygg täcksöm som synns på ryggen/nacken av tröjan.På denna lapp finns tvättråd & storlek.

Gillar verkligen detta cirkel tyg, det ligger flera plagg utklippta i den brun/oranga varianten oxå, de ska bara sys ihop :) så nån gång i nära framtid (förhoppnings vis) kommer de på bild.


More clothes to E and K in the "circle" fabric, real sibling matching :)I really like this fabric, and I have cut out more clothes in the same fabric but in the colors brown/orange, pictures soon in a blog near you :)

Mönster/Pattern: Eget/ My own
Tyg/Fabric: Kameleont Design
Kommentar: kanske lite "over kil" Att ha både byxa & tröja i samma tyg, men K insistera :) lite pyamas varnig ;)

8 kommentarer:

Madelene sa...

Snyggt...gillar det där tyget...men jag biter mig i fingrarna så att jag inte kan klicka hem det! Kan aldrig beställa något under 3 meter...jag är nog störd.

Helena sa...

Gillar tyget skarpt o funderar på o sy något till mig själv. Ska bara fundera klart på vad. Tunika??
Vad fint du gjorde i ryggen! Så söta barn!

Thea sa...

Jättefina grejer!
Är byxorna i velour och det andra i jersey?
Det blir så find med sömmen bak på rygenn, tycker jag!

Heartbeatdesign sa...

gulligt när syskonen matchar!! Fina killar!

Jes sa...

Heatbetdesign : tack, det är en stor kille & en liten tjej ;)

Hellis sa...

Du gör såå fina barnkläder! Vart hittar du alla fantastiska tyger?

KLOCKARBARN sa...

Nu är din mössa klar. Mailar du din adress till mig. I din presentation står det att du jobbar som postdoc. Vad är det? Nyfiken :-)

Syserine sa...

Hej! Myllymuksut ribb är det samma som mudd. Den är rundstickat, mycket elastisk och är jättesnygg mot interlocken. Lite svårare att ha i kantbandsapparaten än bomull, men det fungerar! Jag har sprättat en del.. Men det är det värt!