måndag 15 juni 2009

Mumintroll T-shirtJa då har "K" äntligen fått en egen Mumintroll-tröja, jag sydde en till gallrei hemsytt i en mindre storlek som sålde, och jag har hela tiden sen jag lyckades sätta mina kor i detta tyg på en tradera auktion tänkt sy en tröja till "K". Han älskar tröjan, dock ville han inte prova den först han hade ju redan en tröja på sig :) men när den väll kom på fick jag inte av den... Och vi som skulle äta middag & jag ville inte ha skulle spilla på den men han gick med på att ha haklapp på sig för en gång skull :). Som ni ser va det inga problem att få honom att posera, sen har vi lärt honom att säga "gris skit" för då ler man så så fort han ser en kamra börjar han skrika gris skit, på gott & ont :)

Ja vad kan jag säga detta tyg har blivigt en favorit, synd bara att jag har så begränsat av det, skulle gärna vilja ha mer & man brukar ju ha svårt att klippa såna tyger men man har ju köpt tyget för att sy i det så det är bara att klippa :)

This fabric is bought at the auction site tradera, and I was the lucky one to win the auction  and right away I knew that it would be a summer T-shirt for” K”. I made a size 86 to gallery hemsytt and it was sold.” K” loves his new T-shirt, first he would not put it on, but when it was on, he refuse to take it off, and it was time for dinner but finally I persuade him to protect the T-shirt. As you can see there where no problem to get him to pose for the camera :)

What can I say, this fabric has really become a favorite, I just wish that I had more of it , there is a small piece left. When you don’t have that much left of a fabric you like, it is quite difficult to cut in it!Tyg/fabric: trikåtyg från/knitts from Tradera
Pattern: Eget mönster, my own
Storlek/size: 98-104
Kommentar/comment: Jag är är kär :) blev verkligen nöjd med denna tröja. I realy love this T-shirt :)

13 kommentarer:

á Yeliqa sa...

URLÄCKER t-shirt!!!

HELENA-RUTAN sa...

Söt t-shirt på söta K. :)

Heimlaga sa...

Vad kan man säga-Mumin är ju bara bäst!

Kaja sa...

Underbart tyg! Och kanonfin tröja!

Botilda sa...

Det där tyget är fantastiskt - jag tror alla var framme och tummade längtansfullt på den där tröjan du sydde till galleriet (innan den försvann). Tröjan är så klart också fantastisk, liksom strålande sonen!

MinaMirakel sa...

Kul tyg och det blev ju en fräck tröja./Åsa

Helena sa...

Jättefin!

Gekko sa...

Gris skit, han är en rolig liten rackare din K! Och t-shirten är jättesnygg!
Tar ni med springcykeln till helgen?

Jes sa...

Gekko: Tack!
Japp spring cyckeln kommer med :)

Retro Elephant sa...

Läckert tyg och läcker t-shirt!

//Lina

Palven sa...

Snygg!
Apropå gris skit - här hemma säger vi apelsin skit o det var fotografen som lärde di små det =)

Strömming sa...

Så läcker! Tänk att få lägga "kor" på sådant tyg - det skulle jag också vilja! :D

Anna, Tvillingtand sa...

Vilket fint tyg! Min lille tott älskar mumin (eller är det jag som gör det?;) och han har en massa muminprylar. Detta tyget hade jag gjort mycket för så jag förstår att du blev nöjd med tröjan. Fina grejer du syr! Jag lägger till dig i min blogglista =)