torsdag 25 juni 2009

Mumin Trollen 2.0

Ja då va det dax för ännu en mumin tröja :) Denna är en pressent till Gekkos dotter som nyligen fyllde tre år, jag sydde ju en till k, här om veckan & jag är verkligen fötjust i den tröjan. Våran son K och deras guldklimp är jämngamla de skiljer 12 dagar (tror jag de är). Tröjan överlämnades i midsommras när vi firade midsommar tillsammans med hela tjocka släkten (jag och gekko är ”ingifta” i samma släkt). Det är lite svårt att sy till någon annan som oxå syr, speciellt när mycket av våra tyger köps på samma ställe, men mumintygt visste jag ju att hon inte hade och därför extra kul att sy något i. Eftersom K har en likadan hade vi båda hoppats på att kuna visa en bild då de är tillsammans i sina mumin tröjor men guldklumpen har en viss skeptis till nya plagg :) så av den iden blev intet. Men jag hoppas att tröjan kommer att passa. Tyget är så härligt sommar tunt.

Grattis till dina fyllda 3 år Guldklimpen :)

Ones again a mumintroll T-shirt but this time it is a present for Gekkos daughter, that very recently became 3 years of age. Our son K and Gekkos daughter is almost the same age it is 12 days between them. It is difficult to sew to someonelse that also is sewing especially when we buy most of our fabric from the same place, but this mumintroll fabric I know that she did not have and there for extra fun to sew in. We gave her the T-shirt during our midsummer celebrations when the whole family comes to the family farmhouse to celebrate and to meet. Unfortunately I don’t know if it fits since Gekkos daughter is very skeptic to all new clothing’s :)

7 kommentarer:

ikketikketheo sa...

Detta tyg var verkligen ett fynd!

Fia sa...

Mmmm, tänk om man kunde få lägga vantarna på ett sådant tyg, tror jag såg det på Tradera förut men valde, dumt nog, att inte buda på det....

Jes sa...

Fia: Det är ju jag tacksamm att du inte gjore annars hade ju tyget blivigt dyrare :)

florin sa...

Vilken underbar tröja!!! Tyget är ju helt galet snyggt!!!

anna sa...

Jättefin!

Gekko sa...

T-shirten är helt underbar! Jag skäms nästan lite över min lilla envisa tjej... Men så är hon jämt!

Den är underbart snygg och härlig Jes!

Sandra sa...

Mumin vill jag också ha! Finlandssvensk som jag är så älskar jag mumin! Synd för mig att det var ett tradera-fynd. Skulle det ha varit nytt så skulle jag ha spankulerat till närmsta tygaffär på inköp!