onsdag 22 oktober 2008

Mjukisbyxor Green stripe

K behöver nya kläder han börjar växa ur en hel del byxor & tröjor. Först ut blir ett par mjukisbyxor i härlig randig velour från Andersson & Hjalmarson. Deras tyger tycker jag är helt underbara mjuka & sköna och framför allt bra kvalaite sen gillar jag att tyget är svensk tillverkat :)
Byxan isej är väll inget speciellt. Resår i midjan och vid fotslutet, byxa med lite pös, vilket jag gillar. K använder inte blöja längre så jag kanske skulle kunna ha gjort dem lite smalare över rumpan men nu kanske han kan ha dem lite längre i stället.

Material:
grön randig velour från Andersson&Hjalmarson.

Mönster: Har utgått från mitt muddbyxmönster men gjort benen lite smalare.

Kommentar:Blev jätte nöjd med modellen. När jag beställde tyget va jag osäker & velade om jag skulle beställa denna färg men idag är jag verkligen glad att jag gjorde de, den är superfin & innom kort kommer ett inlägg med en matchande tröja :)


Det är svårt att få K att ställa upp på bild tagning, det är muta som gäller, oftast mutar jag med att han får lite russin om mamma får ta lite kort :) Här nedan fick för ovanlighetens skull ha sina nappar som han annars bara har när han sover eller åker långa bilturer. På den undre bilden ser ni K i en av sinna favorit tröjor (som mamma inte har gjort) med bamse som är en stor favorit : )

14 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Hej. :) Snygga byxor!
Jag har inga barn själv, men kan inte låta bli att titta in här ibland och beundra din sömnad. Så är det ju lite nostalgi över tygvalen och så. :) Bamse, Dunderklumpen m.m. väcker goa minnen. :) Ha det så bra! /H

Mimmi sa...

Ja, det tyget tycker jag också är helt underbart. Beställde det ju aldrig vid första rundan tyger från A&H, men när jag så din beställning och fick se detta tyg så ångrade jag mig. När sedan AMDA gjorde ett upprop så passade jag på att köpa tyget. Det är underbart i färgerna!! Härliga goa byxor, det är snyggt med enbart resår, och helgo kille! ;-)

Ida sa...

Va fina byxor. Härligt tyg. O de passade bra med bamse tröjan. =)

Ellan sa...

Fina byxor i ett underbart tyg!

Jes sa...

Tack Helena-rutan & alla ni andra för era kommentarer, ni gör min dag:)

Mimmi: ja visst är tyget underbart :)

OttoPippi sa...

Jättesnygga byxor, både i modell och i tyg!

Recoll sa...

Hej
Vilka snygga byxor. Gillar både modellen och tyget. Kan man beställa deras tyger på nätet?/Recoll

Heimlaga sa...

Jättefint! Jag älskar också randig velour!

Nakiito sa...

Så fina byxor och en sån söt pojke du har. Om han inte blir modell som vuxen så vet jag inte. Han har ju nu en del erfarenhet redan.

Jes sa...

Recoll: Tygerna kommer från andersson & Hjalmarson man kan inte köpa över nätet. Men man kan ringa (bäst) eller maila och få en provkarta på deras sortiment, minsta mängden av varje färg är 2m så lättast är ju om man går ihop & beställer om man bara vill ha 1-1,5 av några sorter, om man nu inte vill ha 2m av allt man köper.

Ellilo sa...

Å vilka fina brallor. Gillar tyget!

Daniela sa...

Superfina byxor! Du är så duktig! Fattar inte hur du hinner så mkt! Plus skriva så gulliga kommentarer på allas bloggar. Gillade verkligen överdragsbyxorna också.

//Daniela, mallikolli

Gekko sa...

Dessa gillade jag verkligen! Jag går mer och mer bort från muddbyxor för tiden, det är så snyggt med resår! Härliga färger på en skön kille!

Thea sa...

Så snygg den färgkombinationen var! Å snygg byxmodell. Jag borde också...