torsdag 21 augusti 2008

Retro byxa Yellow hart!!


Ja, jag blev så nöjd med mina gröna manchester byxor som var en prototyp, som jag gjorde innan sommaren! Att jag gjorde att par till. Dessa var tanken bakom prototypen helatiden. Det underbara textilbandet har jag fått en bit av från Re-dizign som tack för hjälpen med en grej, men jag blev så förälskad att jah va tvungen att köpa http://www.blogger.com/img/gl.link.gif mer av henne :) och jag visste direkt vad jag skulle göra med det. Det är så roligt när något man gått och funderat på äntligen blir verklighet :)

Material: Manchester secondhand, textilband från Re-dizign.
Metod: Ihop sydd med overlock, kantband med raksöm resorkanal med raksöm.
Storlek: 86/92
Mönster: samma som dessa.

Kommentar: Mer än nöjd!!! med dessa byxor blev precis som jag ville, dock blev nog även dessa lite korta i midjan & tanken var nog att de skulle varit lite vidare ner till, det syns inte att det är utsvängda nertill men de är de, men det kanske försvann när bandet kom på.

10 kommentarer:

malin sa...

Så tuffa! Och bandet i nederkant var riktigt coolt :)

Ett Tu Tre sa...

Så snygga! Härlig gul färg och jättefint band med små hjärtan, mmm...

Noa04 sa...

Wow!!! Vilka underbara byxor!!!
Tur att du inte fick köpa allt band jag hade kvar :-)
Jag har ett annat band i varma höstens färger som du kan få köpa i fall du bestämmer dig att göra ett par byxor till i samma stuk!

Gekko sa...

Så snygga!

e.ko sa...

så coolt!!!!
//erika

Sygryn sa...

Superhäftiga!:-)

Gulligan sa...

Så snygga!!!

Thea sa...

Gryyyyymt!
OTroligt tuffa! Så snyggt med bandet och den gula färgen gillar jag skarpt. Min äldsta säger "Gult är fult" om allt som har en tillstymmelse till gult på sig, så till henne får jag inte sy mycket gult nuförtiden. Desto roligare att få njuta av ditt fina alster. :-)

p r i m a v e r a . sa...

vilka glada byxor!
jag föstår att det blev lite oväntat när bandet kom på - det var så med mina också - formen ändrar sig för att det blir ju lite stelt med band på kanten... men egentligen är det ganska praktiskt med en förstärkning på just detta stället...

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hi,hi vilka fräsiga...även jackan i samma stil. /Karolina