tisdag 12 augusti 2008

Gemensam storlekslapps beställning igång!!!

Har nu skickat mail med ett beställnings ark till alla som vad med förra gången och alla som visat intressedenna gången.

Har du anmält dig men inte fått något beställnings mail så maila mig så får du ett.
Fick ett tipps från Jnydesig om att be joacim på mina namnband om fler månadsstorlekar, så han skulle fixa även 0-3mån, 3-6mån, 6-9mån & 9-12månader eftersom spannet är så stort mellan 0-6 6-12mån. För den som vill har även mina namnband en ny ettikett att beställa där det står made in Sweden (kan även fås med danmark & norge) + svenska flaggan på, även den finns med i beställningslistan för den som vill. Vill man se hur ettiketten ser ut gå in och titta på mina namnband. Storlekslapparna kommer beställas i vit med grå text.

Du beställer hur mycket du vill av varje storlek men totalt måste vi beställa minst 50st/storlek nästa gräns är 100/storlek nästa tror jag är 200/storlek. När jag fått in allas beställningar kommer jag återkomma med förslag på ändringar dvs man får lillägg eller avdrag på sina lappar så vi hamnar på rätt gräns. frakten från mig till dig blir 15kr.

Beställningen kommer skickas till mina namnband den 25 september, då jag får löning eftersom jag kommer ligga ute med mycke pengar innan alla betalat & augusti lönen är bokad av ett jofotexbesök :)

Gör gärna reklam för detta på din blogg så blir vi fler, just nu är vi ca 40 beställare.

15 kommentarer:

e.ko sa...

hej hej!
vilken färg har lapparna?
/erika

Jes sa...

lapparna blir vita med grå text.

L-A sa...

Hej!
Är det försent att vara med?

Jes sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HugOlle sa...

Har mailat dig Lauras email adress...

jnydesign sa...

Hejsan!

jag har utmanat dig på min blogg, säkert har du blivit utmanad förr, men om du orkar. Kram

jnydesign sa...

Förresten kom på en sak, kanske du kommit på det själv. Men när lapparna väl kommer kanske du kan räkna till 50 lappar och väga dem och sedan ta exakt samma vikt till alla de som beställt 50, på så sätt slipper du sitta och räkna i flera dagar. För mig gör det iaf inget om jag får 1 eller 2 lappar för lite. Men du kanske redan tänkt på det? ett förslag bara, men det gäller att ha en bra våg också.

Jes sa...

Jnydesign: Tack för tipset!!

jnydesign sa...

Va roligt, nu scrollade jag ner och såg att du hade blivit utmanad från annat håll och att du också utmanat mig, så då kan du väl helt enkelt strunta i att svara på utmaningen. Och jag har ju blivit dubbelutmanad, så jag har svarat på en utmaning.

Jes sa...

I-a: Onej maila mig så får du en mail, beställningen skickas in till mina namnband den 25 september.

s n o r k sa...

Jag vill vara med och beställa! Kan du mejla över en lista till mig?
linn@snork.se

/ Linn

reco sa...

Hejsan
Har lite undringar när det gäller stl-beställning. Är det storlekar med t ex 86/92 eller 2 år? Har inte riktigt koll på läget eftersom jag inte varit m på bestn. förut

MVH Anna

Jes sa...

reco: vet inte om du fått ett beställningsformulär men man beställer ensamma storlekar dvs 50, 56, 62 0sv sen kan man även beställa 0-3mån, 3-6mån, 6-9månader, 9-12, 0-6mån, 6-12mån, 1-2år, 2-3, 3-4år. Om du vill ha ett beställningsformulär maila mig.
Priset/lapp vet jaag inte ännu det beror på hur många lappar vi beställer men det hamnar mellan 1-1,50kr/st. Sist blev det 1kr st. Det kan tilloch med hamna under 1kr styck om vi har tur sist fick vi utöver den vanliga mängdrabbaten yttligare 15% rabatt.

lilla hjärtat sa...

Hej!
Ännu en sida med massor av inspiration, så mycket fint. Är ny bloggare och vill gärna vara med och beställa stl. lappar. Sänd listan till

ursellen@hotmail.com

Mel sa...

Är det försent att vara med??
mel@home.se