lördag 5 juli 2008

Älskade elefanter :)


Idag avgick färden till Jofotex vid 08:00 på morgonen va frame vid 9:30, 30 min innan de öppnar (vet att Johnny ibland öppnar lite tidigare om det är han som öppnar),

tog en fika på konditoriet brevid och inväntade öppnandet. 30 min effektivt handlande resultera i elefanter i alla färger + litte annat smått & gott :). Tyvärr träffa jag inte Johnny denna gången, han hade inte börjat ännu. Men jag vart väll omhändetagen av tjejerna som va där :) Det visste jag sen mitt föra besök men det tål att upprepas personalen på jofotex är UNDERBAR, Tack du som expediera mig i dag, missa dock ditt namn. Ni ger alltid mersmak :) Sen var det bara att sätta sig i bilen & åka hem 1,5 timme på vägen men det var det värt. Lite traffick hade jag oxå :)

Nu har jag lite tyg att uppehålla mig i sommar, denna gång köpte jag rejält av alla färgerna i elefantyget så denna gång slipper du bli mail "terroriserad" :) av mig Johnny när jag vill kompletera med mera helatiden som med ugglorna.

Bilden på elefanterna har jag "snott" från Thea, tyget ligger redan i tvättmaskinen missa att fota :)

20 kommentarer:

Mimmi sa...

Ja, man kan faktiskt inte berömma dem tillräckligt. De är underbara på det stället. Alltid så serviceminded. Jonny har lagt undan 3 meter av var färg till mig som jag skall hämta. Skall bli en tur dit och då blir det nog lite matchande trikå och velour också.

Söt liten kille du har i gräset ;-) Det första jag tänkte på var att om Gabriel hade suttit där så hade han betett sig som en ko (=ätit av alla fina klöverblommor) ;-)

ilir sa...

Åh vad härligt, väntar med spänning på mina elefanter...

Angela sa...

Oj så snyggt tyg och vad duktig du är på att sy=)
Får man fråga vad tyget kostade och vad det är för material? (stretshigt?)

Tjing!

Sygryn sa...

Ja, elefanttyget är så fint! Ska beställa lite, för att vara säker på att få tag i det. Tänkte ta en tripp till butiken senare i sommar, då handlar jag nog mer om det finns kvar!

johanna sa...

Vilka ljuvliga tyger! Hur tycker du att de är i kvalitén? Fanns de även i brunt? Borde man beställa ett par meter?

mamman pysslar sa...

Vilket fint tyg!!!!

Jag har en utmaning till dig i min blogg!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Helt underbara! /Karolina

LinSar sa...

De är ju så fina elefanterna.Ska hämta min påse om 2v när vi åker förbi på våran semester resa.Ska bli så kul att se hur där ser ut.Väntar:)

erika sa...

beställde så fort jag såg ditt inlägg om elefant-tygerna:)dom är ju huur fina som helst!!//erika

Jes sa...

Jag kan inte titta mig tröt på dem. Nu är tygerna torra efter tvätten ,vi får se om jag hinner sy något av dem i kväll :)

Angela: Tack :)
Tror det kosta 130/m vet faktiskt inte riktigt de e vad uggle tyget kosta sist. Jag fråga aldrig vad det kosta /m Jag bara köpte :) Tyget är interlock = streshigt.

Johanna: tyget är bra kvalite, det finns i gul/vit röd7vit & brun/vit. Du borde beställa flera meter :)

Har du inte beställt av Elefanterna så ring eller maila Johnny på jofotex han är en super go kille som fixar allt :) Misstänker att åtgången kommer va lika stor som på ugglorna.

Jes sa...

mamman pyslar Utmaningen antagen :)

Helene sa...

Jag var också på Jofotex i lördags och skaffade mig elefanttyg. Håller med om att de verkligen är trevliga där! Och elefanttyget är ju helt underbart. Det var kärlek vid första ögonkastet:)

erika sa...

hej igen;)vet du hur man gör för att få tag i meedoms mönster??//erika

BONGI sa...

Det där tyget är ju bara helt underbart! Ska bli kul att se vad du fixar för snygt av det!!

DORIS DAISY sa...

Elefanter har jag också nu! Var till Jofotex för första ggn i lördags, han preciiiis dit innan stängning. Hade då åkt från Jönköping, och hade ca 30 mil hem... Men vad gör man inte? Nu VET jag att det är värt en till omväg i framtiden :o)

Anonym sa...

Ett sånt underbart tyg!

Jes sa...

Erika: Jag köpte deras två böker på bokus.se de finns ute i handeln i ny upplaga, de inner håller även några nya mönster som inte finns i den gamla.

Tiro sa...

Vilket underbart tyg! När jag försökte klicka mig vidare på länken till där du handlat tyget så hände det inget. Är det en butik eller kan man även handla på postorder? Var ligger denna butik?

Jes sa...

Tiro: Det är en vanlig tygaffär dvs man handlar där, vet man vad man vill ha så skickar de hem till en. hemsida adressen är www.jofotex.se du kan maila eller ringa till dem så skickar det elefanttyg till dig.

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區