måndag 9 juni 2008

Flera shorts till "Stintans"Som jag har både berättat & visat förut så har jag förälskat mig i denna shortsmodell, har nu sytt några fler som kommer att levereras till Stintans skafferi i veckan. Dessa shorts har inte ett sprund i sidan men är lite "uppsydda" i kanten. Shortsen är i storlek 80, 86 & 92.

Uggletyget känner ni alla igen, det kommer från jofotex, de andra färgsprakande tyget i regnbågens färger & det bruna med turkosa & oranga ugglor kommer från The fabric fairy. Blev kär direkt när jag så dessa två & lyckades få tag på det sista hon hade :)Tack vare ett tips från en liten fågel som viska i mitt öra, STORT TACK till den lilla fågeln.

11 kommentarer:

Thea sa...

Vassego! ;-)
Jättefina shorts du har sytt. Otroligt vad du är produktiv!

OttoPippi sa...

Kanske var den lilla fågeln en uggla då :-) :-)

Så kul att du börjat sälja dina supercoola grejer!! Älskar också denna shortsmodell! Så himla tuff både på tjejer och killar, det gilar jag!!!

jejja_79 sa...

kanon fina shorts och tack för länken till "the fabric fairy" har inte fått nys om den sajten innan. Har du beställt mycket därifrån? och vad brukar frakten ligga på isåfall? kanon =)

Jes sa...

Tack, roligt att ni gillar dem :)
Jejj: Frakten har legat på runt 12 dollar.hitils har de varit snabba med paketen ca 1 vecka men de är ju om de inte tullen tar paketet.

Tosing sa...

Vilka fina shorts du har gjort

Alfie sa...

Superfina shorts, vilken härlig modell. Tror dock du skrivit fel var uggletyget kommer ifrån. Blandar ju lätt ihop ugglor och kaniner i dessa tider ;-)

á Yeliqa sa...

WOW så tuffa shorts :) Verkligen supercoola:)

Stora lilla j sa...

Superfina och tuffa!! Men visst menar du att ugglorna kommer från Jofotex? ;-)

Jes sa...

Oj så fel det blev, självfallet kommer uggletyget från jofotex :) Har ändrat i texten nu, tack för att ni sa till.

LinSar sa...

Så härliga och fina shorts.Du har verkligen legat i med syandet:)

Retro Elephant sa...

Du har verkligen hittat fina tyger till dina shorts :) Hoppas att det är okej att jag länkar till din sida :) Ha det fint