tisdag 5 februari 2008

Nyinflyttat i tyggarderoben :)
Detta underbara Trätyg har jag införskaffat för en för dyr penning, men jag kunde bara inte motstå. Vist är det LÄCKERT!!! Tyget har 3 upprepningaar av mönstret. Eventuellt blir det en tygtava av en del av tyget, att ha i "matsalen" det beror lite på vad sambon tycker han måste ju få tycka till.

Det andra tyget är ett viskos-jersy tyg som jag inte kunde motstå, vist är även detta mönster härligt rå retro :) Inköpt för ett tag sen på allt om handarbete. Har sytt en omlottröja i detta tyg till mig som det kommer bildbevis på i morgon.

14 kommentarer:

Florin sa...

Träd-tyget är ju sjukt snyggt!!!! Är dte köpt på tradera? Har sett detta tryck några gånger där och det går upp i massor med pengar!!!!

Hoppas sambon oxå faller för tyget!!!!

Jes sa...

Japp! Tradera va namnet:) du vet stället som det är tänkt att jag ska undvika. Jag har jag "hängt" där en del nu igen så det kommer dyka upp lite mer nyiflyttade innom kort. Jag har ju inte tillgång till dina underbara secondhand affärer/loppis. Folk som bor här omkring lämnar inte in såna fyndtyger som du hittar uppe hos dig. Jag är så avis på ditt secondhand utbud :)

Carolina sa...

Säger som Florin
Sjukt snyggt! Hoppas sambon samtycker om tavlan ;)

Thea sa...

Argggh! Så brutalt fint!! Det blir nog jättefint som en tavla.

Kia sa...

tygerna är jättesnygga verkligen. VAr väldans nära på att buda på ett sånt trädtyg oxå....men som sagt....går upp riktigt mkt i pris :-(

Jenny sa...

Helt underbara tyger - jag håller med de andra. Låter jättehäftigt med en tygtavla. Det måste du blogga om när det blir klart :-)

á Yeliqa sa...

Trädtyget är ju helt sjukt snyggt. Det är nog många som var är intresserad att få det i sina ägor. Hoppas att sambon samtycker om tavlan. Jag är övertygad om det det skulle bli jättesnyggt.

Anki på sytt.blogg.se sa...

Jag tycker oxå det är sjukt fint!
Vill gärna se det som tavla i ert matrum, tror nog din sambo förstår det!

Hello sa...

Härligt träd till matsalen!

Det andra var också roligt!

och du - du måste ändra namn på en blogglänk; det står knåpmorden ;)

Mannagryn sa...

Instämmer helt om trädtyget. Jag har själv marimekkos trädmönster tuuli bakom datorn och tycker att är mycket rogivande. Blir väl så med natur motiv.

K sa...

Så fint trädtyg! Jag mår som bäst när jag få leta gamla tyger på en loppis. Ibland gör man riktiga fynd :) Måste oxå säga vilken fin blogg, läser den med stort nöje!

Solveig Lövendahl sa...

Jaså, det var du som norpade det din rackare!

Krumitott sa...

FANTASTISKT SNYGGT TRÄDTYG! UNDERBART!

Jes sa...

Solveig: Japp det var jag :)