lördag 16 februari 2008

Kanintunika in acton
Ni får hålla tillgodo med lite action bilder just nu. Sitter & syr nu i helgen & hinner nog klart med en del men bilder kommer först nästa vecka. Det är svårt att få K att prova kläder han säger bara NEJ. Men han älskar att prova sina & våra skor så här om dagen när vi kom hem från dagis så villa han prova sinna vinterskor som fortfarande är förstora. I vanliga fall får han inte gå med uteskor inne men jag gjorde en "deal" han fick prova skorna inne om jag fick prova tunikan & det gick han med på :) Tunikan är förstor den är ju i 98 & K har ju 86, men man får en bättre känsla för hur den ser ut på när man får prova. Så här är Kanintunikan IN ACTION.

Tyget kommer från jnydesign men för er som aldrig han handla så är det tyvärr slut nu. Men det kommer att finnas att köpa i annan färgställning innom en snar framtid, är du intresserad kontakta jnydesign.

4 kommentarer:

Lollisossa sa...

Vad fin den är, du är ju kanonduktig. Brukar titta in här. Hade gärna länkat dig på min blogg men jag vet inte hur man gör. Men hursomhelst du inspirerar.

kilje sa...

Åååå vad snygg!!

Jenny sa...

Vilken sötis!

Ceci sa...

Fint! Kul att se en annorlunda kombination med kanintyget! Kommer det i en annan färg kommer jag köpa några meter jag med...