onsdag 7 april 2010

Mjukis krabba/Soft CrabDet var länge sen sist... Sen förra veckan är jag hemma och vilar upp mig inför förlossningen som jag hade hoppats skulle startat i helgen men icke bebisen trivs där inne :)

Men lite orkar jag sy och nu har jag lyckats få tag på en helt fantastisk bok men mjukisdjur mönster!!!!! Den heter Jing Jangs gosedjur och är helt fantastisk!!!!
Det måste va insperations källan för Krabats djur för mönstrena är rätt lika varan fast denna är ännu bättre tycker jag, det finns så många läckra djur, ni kommer få se några här fram över. jag har försökt få tag i denna bok i evigheter och lycades tillslut hitta ett fint begagnat exemplar :)

Våran son K blev helt kär i boken och ville att jag skulle sy upp alla djuren på en gång :)
Men när han fick välja ett djur som jag skulle börja med så föll valet på Krabban en av mina favoriter. Till Krabban hör oxå två små fiskar en gul och en röd som skall stoppas in i krabbans mun. Innom kort så kommer bildbevis på även en annat av mina favoriter.
krabban är sydd i velour.

Mönster: JingJangs gosedjur
Tyg: Underbar cirkel velor från Jofotex, enfärgat från A&H.
Kommentar: Jag bara älskar denna bok!!!! Det enda negativa är att det tar evigheter att stoppa de små liven.

Silent’s I known, but I have sewed some things.
Starting last week I am home waiting for the baby to come out, I was hoping for this week end but no baby, it likes it in there :)

I have found a fantastic book with patterns on soft animals that I have been seeking for a long time. When our son K saw it he was thrilled. He wanted me to sew all animals in the book :)
But the Crab was his first choice. There will come more animals soon, I have already made one more of my favorite in the book.

Pattern: JingJangs gosedjur
Fabric: Velour from Jofotex and A&H.
Comment: I love this book, the only negative is when you have to fill the animals with stuffing it takes forever.

8 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Vad mysig filur. Och GUD så många av oss sömmerskor som väntar barn. Hoppas lillen tittar ut snart. Själv är jag beräknad till 15 april.

Y sa...

snyggaste jag sett på länge! all lycka till!

Hello sa...

Jättehärlig!

Kalikå och JingJang var ungefär samtida. För sisådär dryga 15 år sedan - då när det inte fanns velour i vanliga tygaffärer. Det var i alla fall väldigt svårt att hitta... Jag har sytt både Kalikå och JingJang och de är ganska lika i både tillvägagångssätt och svårighetsgrader, sas. Visst är det roligt!

Zanna sa...

Vilken mysig krabba :) Jätte fina färger!

Anonym sa...

Wow vilken kul! Häftigt med fiskarna man stoppar i munnen också. Vilka häftiga färger du valde till krabban också. :-)
Kram Thea (Kokalal)

Prinsesse Vilikke sa...

Så herlig krabbe!!

MemLin sa...

Gud så härlig! Ser fram emot att se fortsättning på gosedjurssömnaden.

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍