måndag 12 april 2010

fordon x 2
Här kommer några eftersläntare från våran syträff. Tröja och bodysuit till k och det kommande syskonet som inte vill komma ut, beräknad leverans dag va i lördags, men icke sa nicke, den vill stanna inne i magen. Är så fasligt trött på att va gravid nu och magen är bara ivägen, det enda positiva med att den inte kommit ut ännu är att jag har tid för att sy nu när jag är hemma.

Tyg: Mjuka tyger

These clothes were made during our sewing LAN this winter. Shirt for K and a bodysuit for the baby that won’t come out, the delivering date was this Saturday, but obviously it likes it in the belly, since it won’t come out! I´m so sick of being pregnant right now, the only positive thing is that I have time to sew now when I’m home waiting..

Fabric: Mjukatyger

13 kommentarer:

Mimmi sa...

Lycka till med "vräkningen". Underbara kläder, vet jag ju sedan tidigare från real life ;-) Rött och grönt är bara så läckert.

Gekko sa...

Kan du inte be K knacka på magen och säga att bebis måste komma ut för att leka? ;-)
Kläderna är härliga!
Styrkekramar från oss alla här!

Busiga ungar sa...

Likadant med min nr 2....Den enda av 3 som jag gick över tiden med. Han kom en vecka på dagen efter beräknad förlossning.
Lycka till när det väl är dags.

Simsalabim sa...

Fina kläder och det är rätt att se livet från den ljusa sidan! :-)

Johanna sa...

Underbart fint. Snygg kombo. *ler*

KroKKoFin sa...

Hoppas den kikar ut snart. Jag är beräknad till torsdag och känner som du. Det enda positiva innan dem bestämmer sig för att kommat ut är att man har tid till att sy.

od Andulky sa...

Superfina!
Lycka till!!

Heimlaga sa...

Det blir allt en välekiperad bäbis!

MemLin sa...

Håller tummarna för att liten beslutar sig för att komma ut NU! Superfina kläder men det har du ju fått höra redan :-)

Strömming sa...

Så fina kläder!! Overallen är jättesöt!

Hoppas att bebisen tittar ut snart! Vet hur drygt det är att gå över tiden! Snart är bebis här, att den stannar kvar där inne har nog aldrig hänt även om jag trodde att det bara var luft i magen när jag gick över tiden med I och att det aldrig skulle komma ut en bebis därifrån.

Midtbo sa...

Wow, så fint!!

Gulligan sa...

Hoppas bebben tittar ut snart!! Jättefina kläder!!!

MinaMirakel sa...

Den som väntar på nått gott.............../Åsa