måndag 21 december 2009

Jultofflor och GOD JULJa det har varit tyst här på bloggen ett tag, det beror på brist på insperation och ork. Men lite har jag gjort, fick en toffel beställning för några veckor sedan av en kollega (som även beställde tofflor till sin dotter förra året)som ville beställa två par tofflor som skulle bli julklappar i storlek 24 och 29. De skulle som förra årets tofflor va med Assyriska forbolls lagets symbol (hon är ett stort fan :)

Så efter att ha skjutigt upp det så fick jag äntligen ändan ur vagnen och börja (är super bra på att skjuta upp saker till sista stund och i stället bli stressad).

Till tofflorna i storlek 29 har jag använt ett annatn mönster dock från samma författare eftersom det andra mönstret inte gick upp i så stora storlekar och jag ville inte experimentera med att rita om det när det gällde en beställning. Gillar verkligen det "nya" mönstret.

This slippers is ordered by a colleague of me, she ordered one pare also last year. The slippers have here favorite football team brand on them. These are in size 24 and 29

Materila: Ulltyg som jag tovat själv, bomulls tyg till foder, ullgarn att sy ihop tofflorna med. Kardad ull att nål-tova mönster med.
Woll fabric I made by my self, cotton fabric for the insid, wool garn.javascript:void(0)

Mönster/Pattern: E.Gynther

Kommentar: Blev jättenöjd hoppas beställaren blir det oxå och att de passar.
I really like the new pattern I tryed.

Och med detta inlägg så önskar jag mina läsare en
GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

4 kommentarer:

Gekko sa...

Oj, den nya modellen såg jättesnygg ut! schysta tofflor! God jul på dig också! :-)

Cathrine sa...

Så fine, helt nydelige:-)

HELENA-RUTAN sa...

God Jul!! :)

Thea sa...

Jättefina! Perfekta i vinterkylan. Vad bra att du har mönstret i massa storlekar nu.

Kul att se ett litet bloggilägg från dig igen!

GOD JUL!