måndag 7 april 2008

Assyriska tofflor.
Har en kollera som är ett stort fan av Assyrska fotbollsklubb. Deras lilla dotter fyllde ett år för någon vecka sen & de beställde ett par tofflor med delar av motivet från klubbens flagga. För er som inte vet hur klubbmärket ser ut finns även en bild på det med här nedan. Tofflorna levererades förra veckan och de passar bra, ska även funka för i höst.

Matrial: egentovat ulltyg, ullen kommer från 100%ull.

13 kommentarer:

Cecilia sa...

Snygga :)

Ser att du har helgshoppat också :D Här har vi haft 1-års kalas istället.

Thea sa...

Jösses vilket jobb att få till det mönstret så snyggt! Bra jobbat! Jättehäftigt med Assyriska-tofflor!

Maria sa...

Hur coola som helst! Du kanske ska börja med klubbmärkestofflor som specialitet, måste vara ett enormt sug efter såna nu inför stundande fotbollssäsong, och nästa år innan hockey börjar igen!
Ni är så söta i era hattar förresten! ;)

Maria sa...

Hur coola som helst! Du kanske ska börja med klubbmärkestofflor som specialitet, måste vara ett enormt sug efter såna nu inför stundande fotbollssäsong, och nästa år innan hockey börjar igen!
Ni är så söta i era hattar förresten! ;)

Jes sa...

Tusen tack!!

Maria: Blanda inte in mig i sport fåne facket, tack :)
Jag hatar att titta på sport efter att ha vuxigt upp med en sporttokig far som både hade radion och TV på samtidigt när han kolla på sporten, man fick inte ens äta en knäcke macka i samma rum för det väsnades för mycket :)

Och börja tillverka klubbtofflor blir det inte tal om då skulle jag inte få göra något annat än tofflor :)

Gekko sa...

Snygga! Dina tofflor är ju så unika och fina! Till hösten tänkte jag att Mille skall få börja använda de första Gullklumpen fick:-)

á Yeliqa sa...

Dina tofflor är verkligen hur fina som helst :)

Lucia sa...

wow, jag blir så imponerad speciellt av hur fina mönster du gör på själva tofflorna, det är otroligt bra gjort, jag tycker det är så svårt.

rino sa...

känner igen den där uppväxten - tvn, radion i köket, radion i sovrummet... Min hjärna har en sportavstängare, fladdrar sport förbi på tv kan jag inte säga efteråt om det var hockey eller fotboll. Men tofflorna var iaf fina! Och dom enda i sitt slag kan man lugnt säga;-)

Noa04 sa...

Fantastiska tofflor som vanligt Jes! Ser så välgjorda ut!

Anonym sa...

Instämmer med alla, jättesnygga! Jag är så imponerad över alla som kan tova och sticka. Kanske man får beställa något framöver hösten till sina krabater? Fast inga med sporttema då (hatar sport).

/Elisabeth, rättvisa barn

med nål och tråd sa...

ja jisses! Med fantasi kan man verkigen göra vad som helst. Åh jag blev väldigt sugen på att tova, det var så länge sen jag gjorde det. Inspirerande

Anonym sa...

Tofflorna är superfina!! Jag har beställt några par till av Jessica. Alla som ser de, älskar dem! Det är mkt detaljer, men Jessica har verkligen fått till det jättebra! Så nöjd är jag! Tack Jesica för att du antog utmaningen, och gav mig möjligheten att ge mitt barn och syskonbarn nåt unikt!

PS Lite sen m kommentaren, men bättre sent än aldrig.... ; ) DS