onsdag 6 juni 2007

Stiltje på pysselfronten

Det händer inte så mycket just nu. Mitt ullprojekt har stannat av, det är i och försig nästan klart skall bara sättas i hop, men det visar sig att det jag behöver för detta va lite svårt att få tag på. Förhoppningsvis fixat & införskaffat under nästa vecka. Mitt virknings projekt (mönstret från made by you) går väldigt sakta men försiktigt framåt, efter som jag bara virkar på tåget till & från jobbet & jag virkar inte fort.
Men i kväll åker vi bort och virkningen kommer med så vi får se hur långt apan har framskridigt under långhelgen. Vi ska till släktgården & jag hoppas kunna träffa min kära vän Gekko.
Har heller inte kunnat sy för jag har inte haft några tyger hemma men nu har jag budat hem underbara 70-tals tyger på tradera & det är SÅ mycket jag vill göra. tänk vad mycket fina tyger det finns :) jag kommer bli ruinerad.
Det kliar i mina fingrar de vi sy.

3 kommentarer:

malin sa...

Hos mej är problemet att jag inte har tid! Har jättemycket fina tyger som jag bara längtar efter att sätta saxen i! Funderar på att beställa ett virkmönster jag med så att man kan sitta ute i solen och pyssla!

Jes sa...

Ida´s figurer är ju bara för härliga, hennes ny Häst tycker jag bara är jätte mysig, har tänkt att beställa den, när jag är klar med Apan.

Gekko sa...

Hej! Jag hann ju inte säga hejdå till er innan jag fick kila till jobbet. Sov 11 timmar inatt så nu är jag pigg igen! Hoppas ni badar och njuter lite för mig också idag! Hälsa till K o P! Ses i juli igen:-)