söndag 17 juni 2007

Fler shorts :)
Har sytt ännu ett par shorts till K. Vi har inga & de förra blev lite för precis i storlek. Dessa är sydda av ett par av mina gamla pyamasbyxor som jag köpte på POP förra vintern i flanell. De hade ingen bra passfor på mig (de va i & försig en herr model). Så nu är de slaktade. Shortsen är gjoda lägst ner på byxbenet så jag kunde återanvända det "slag" som redan fanns. Mönstret är samma som förut, 1/2007 ottoberg.


Har fått låna en Vänns symaskin Janome 415, har inte hunnit använda den ännu, den är splittansny & jag måste titta igenom instruktionsboken innan jag börjar använda den. Är det någon som har erfarenheter av denna symaskin för/nackdelar?


5 kommentarer:

Thea sa...

Snygga, Jes! Det blev ju jättebra när du behöll slaget nedtill.

Gekko sa...

Jättefina! Kan du inte visa en bild av de på K? Skönt att du fått låna symaskin! Jag har ju också janome, en dyrare version. Fast många av sömmarna använder jag ju inte, har du elastiska sömmar på den?

Ida sa...

Snygga shorts. Jag har en Janome 419S som jag gillar skarpt. Det borde vara en liknande modell. Den är bra så länge man inte syr i jeans och andra tjocka tyger. Skulle gärna vilja ha en symaskin med lite starkare motor.

Jes sa...

Förhoppningsvis kommer bilder på K i sina nya shorts i kväll. Han sov i går när de blev färdiga.

Jes sa...

Roligt att ni tyckte om dem :), K verkar trivas i dem.