onsdag 18 april 2012

En hjärtesak

En nära vän till oss har relativt nyligen fått en liten dotter, barn nummer tre, lilla “C”. självklart ville jag sy något till välkomst present till lilla ”C” och eftersom jag totalt snöat in på omlott och jag ville testa Ottobres mönster som har inspirerat mig till min tunika och pyjamas föl valet på den. 
För ett tag sedan gjorde vi några stycken en sambeställning från michas och så köpte jag det finna hjärttyget som är så fint och valet föll på det tyget till denna gåva. Till byxorna gjordes även ett par matchande byxor i velour. Lilla ”C” fick även några plagg till som redans fanns färdig sydda hemma.
Lilla ”C” har också två bröder, den äldsta av dem är vårna sons "K" bästa kompis och de  går även på samma dagis. Så klart fick även dom fick presenter men dessa vissas i ett annat inlägg inom en snar framtid.

A dear friend of mine hade their third child some time ago, a daughter :) Of course I wanted to make a welcome gift for this lovely little girl. I really like the hart fabric from Michas so a made an overlap-body from the Ottobre pattern and matching pants in velour. She also received some other clothing’s I had made earlier.  Little “C” have to big brothers and the oldest of them “L” and our son “K” are best friends :) I also made big brother presents but these presents will be shown in another post :)

Tyg/Fabric: Body: Singel jersey from Michas stoffeck. Pants:  Jofotex.

Mönster/Pattern: Body: Ottobre, Pants: My own.

Komment/Comment: Blev verkligen förtjust i detta hjärtertyg och jag tyget passa bra som omlott-body JJag har ännu inte sett bodyn på så jag vet inte riktigt hur passformen är men jag gillade Ottobres mönster. Hoppas få se lilla ”C” live i den snart J

This hart fabric is so nice and I think it looks very nice as on overlap-body :)


3 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Helt underbart set, har precis sytt en body i det mönstret från Ottobre.
Jag smalnade av det lite i sidorna./Åsa

od Andulky sa...

Så underbart!!

Thea sa...

Så jättefint, Jes! Färgkombinationen var underbar och de röda brallorna var så fina till. Och din omlottvariant är så snygg!