fredag 10 juni 2011

Min allderles egna prästkrage :)
Jag har länge varit förtjust i Rinos underbara klänningsmodell Prästkrage. Vet inte hur många gånger jag har varit inne på hennes web-shop och suktat.

För inte så länge sedan hade hon en annan klänningsmodell i frotte med krage ute på bloggen. Jag blev stört förtjust och mailade och undra om den va till salu & vilken storlek den va i, tyvärr så verkade det som den skulle va för stor för mig, så den blev det inte.
Men så bestämde jag mig för att nu ska jag ta och beställa en prästkrage, det svåra va bara att bestämma vilken, det finns ju så många fina, men till slut bestämde jag mig för denna, som jag har titta på sååå många gånger. Idag låg den i brevlådan och den passa som en "smäck":) så nu har jag en snygg "blåsa" att ha på midsommar :)

kuriosa: I bakgrunden syns vår nya lekstuga/koja. Vi föll som en fura för denna modell, eftersom det även blir koja & som därför kanske kan göra att den håller lite högre upp i ålder, även när lekstuga blir löjligt :)

7 kommentarer:

MESC sa...

Supersnygg klänning! jag vet, jag har oxå suktat länge, och förra sommaren slog jag till, och köpte två styckna Prästkragar!! Den ena är min favvis, används året om, passar vid alla tillfällen. En jättesnygg modell på klänning, som man kan känna sig både väldigt uppklädd i, och lite lagom ledig om man så vill. grattis till ett toppenköp!

Skapat av mig sa...

Wow så snygg!

Mimmi sa...

Underbar klänning på en snygg tjej ;-)

En midsommar i den klänningen kan ju bara bli en succé!

Anonym sa...

Så fin du är!! Men allt klär väl en skönhet? :-)

Carro/mysigtdesign sa...

Underbar! Jag suktar jag med....

carina sa...

Vilken fin bild! Den ser ut att sitta perfekt på dig :-)

Förstår att ni föll för stugan! Stämmer nog det där med ålder, min äldsta är 9 och han skulle bara älska att ha en sån...

MinaMirakel sa...

Vilken härlig sommrig bild, underbar klänning!/Åsa