onsdag 6 oktober 2010

Symaskin till K och Lilla E


Se vilken underbar liten symaskin jag köpt till K :) (& E fast det dröjer ju ett tag innan hon kan använda den). Jag budade hem den på tradera, mitt första val va en liknande maskin fast från PFAFF som hade fotpedal men den budgivningen förlora jag.

Maskinen syr bara raksöm och är bateridriven, men kan även drivas för hand. Tyvärr hade jag inga batterier hemma så jag har inte hunnigt testa den ännu. Får stanna till på affären när jag hämtar K på dagis idag.

Lock at this fantastic little sewing machine that I have bought to K :) I bought it at Tradera (like EBay), my first choice was a similar sewing machine from PFAFF but that auction I lost

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Så fin!! Hur gammal är hon? Funderar också på en till min dotter, men undrar om hon inte är lite liten än?
/Anna

Jes sa...

K ( kille) är 4,5 år så vi får se hur redo han är :) E ( flicka) är bara 6 månader så där lär det dröja innon hon
Kan använda den :)

Hello sa...

Är det inte fotpedal till denna? Det har jag till min. Tyvärr fungerar den inte längre. Batterierna orkar inte driva den ordentligt, men ffa så har gummit torkat vilket gör att man inte kan spola upp undertråd och då blir det ju svårt. Den är jättefin. Min är precis likadan, men har röd huv (och pedal, då´ra). Allra vackrast tycker jag instruktionshäftet är. tyvärr finns det ingen låda kvar till min, så det var kul att få se den här!

á Yeliqa sa...

Nämen vilken söt lite sak!!! Hoppas att den fungerar bra:)

Heimlaga sa...

Vår son M fick en liknande, men av annat märke, i 5-årspresent och blev överlycklig! Den har dock strulat en del och inte blivit mycket använd, så egentligen är det kanske bättre att de börjar sy på riktig maskin direkt...

mulliga m sa...

Oj! Vilken nostalagitripp en sådan hade jag när jag var liten. Men den är nog slängd :(. Hoppas dina barn får roligt med den!

Lilla Gryn sa...

Vilken lycka!!!

Thea sa...

Jättekul!! Hoppas K får glädje av den! En jättebra liten maskin att börja med, ju!