tisdag 14 september 2010

Mitt bidrag till Galleri HemsyttJa det är tyst här, men dygnet har bara 24 timmar, familjetid först, sen sytid, fixa med bilder & blogg hamnar tyvärr inte överst.....

Men här kommer lite bildet på några saker jag hade på Galleri Hemsytt.förutom jeans klänningen som ni ser i föregående inläggg, Muddkjolar, manchesterbyxor och mössor i massor, 97 st.

Sen kommer även lite bilder från denna omgångs galleri, bilderna är lite suddiga men de är tagna med telefonen.

Men visst produceras det här hemma men inte i samma takt som förr, nu i helgen va jag på syträff och med lilla E med :) han aktiskt sy mycket mer än jag trodde. Lilla E va så snäll och tyckte för ovanlighetens skull att det va helt OK att leka själv undet babygym och bara ligga och titta på alla sytokiga "tanter" som sprang omkring och gärna stanna till och prata med henne :)

Bilder på saker som syddes kommer när jag hunnigt fixa med bilder :)

3 kommentarer:

Thea sa...

Tanter?!!

Kul att se lite bilder från Galleriet när jag inte kunde ta mig dit. Vad mycket grejer! Fina kjolar du gjort och jättecoola brallor. Och att mössorna är snygga har jag ju sett irl.

Jes sa...

:)

Re-dizain sa...

Kul att du visar lite från galleriet :) Känner igen det med prioritering. Hoppas att det är bra med dig,lillan och K. Ha det bäst!!!