måndag 15 februari 2010

Bicycle & stripes





Ja då va det dags för några bodys till den kommande familje medlemem. Omlottmodellen har jag gjort förut och gillar den, men jag ville även göra en "vanlig" dock känns halsen lite lien, i & försig så är det mudd som är använt som kantband och det drar ju ihop mer än ex. interlock, och den har ju öppning på axeln. Men jag tror att till nästa gång så ska jag nog göra halsen lite större på denna modell. TYget som är använt till den "vanliga" modelen kommer från E-slöjd. Omlottbodyn är sydd i ett av mina favorit tyger cycklarna :) jag köpte det för ett år sen på Panduro i GBG (finns inte kvar) men det finns även att köpa hos svenska mönster.

Tyg: Cyklar: Panduro men finns numera på svenska mönster. Ränder: E-slöjd
Storlek: 56
Kommentar: Helnöjd med omlottbodyn men den vanliga kräver lite omarbetning i halsen ev vill jag även göra om knäppflärpen & göra den bakre delen längre och den främre delen ännu kortare.

Here is two bodys made for the coming baby, in two different models. The one in the stripy fabric became a bit small in the neck, so it was good that I made buttons at the shoulder. But next time I use this pattern I will make the neck " bigger". I will also make adjustment in the opening at the bottom and make the back part longer and shorten the front part.

Fabric: bicycle: Panduro in Götebor (but it’s sold out) can also be found at svenska mönster. Stripy fabric: E-slöjd.

12 kommentarer:

od Andulky sa...

Underbara!
Cykeltyget är grymt!!

Hello sa...

Jättefina båda två!

OttoPippi sa...

Det är så kul med alla kommande och nyfödda "sybloggsbäbisar" :-) Då blir det så mycket smått på bloggarna. Som dessa söta, jättefina bodiesar :-)

Jonglören sa...

Så fina dem är. Jag tror nog att jag ska testa göra om mina bodymönster så att "rumpflärpen" blir lite mer likt dina.

MinaMirakel sa...

jättegulliga!/Åsa

JuMel sa...

Så fina, speciellt den med cyklarna!

Anneli sa...

Jättefina! Håller med dig om att cykeltyget är jätteläckert!

Linda sa...

Underbara kläder!! :D

SiriR sa...

Så søte bodyer:)
Veldig stilig sykkelstoff!

LillaBarn sa...

Jättefina, och cykelbodyn var hur fin som helst. Fint med det röda till!

duBedåre sa...

Fantastiske bodyer!! Nesten så en blir fristet til å starte babyproduksjon igjen... (o: Utrolige stoffer, tror ikke Panduro i Norge har det med sykler? Hm, må undersøkes! (o:

Anonym sa...

Do you have copy writer for so good articles? If so please give me contacts, because this really rocks! :)