torsdag 3 september 2009

Sommar Linnen vuxen


Innan semestern sydde jag även ett par sommar linnen till mig själv, jag behöve flera linnen och jag hitta ett kul mönster i burdas sommar nummer. Igentligen var det ett klännings mönster men jag korta bara av mönstret så det blev ett linne. tyckte detaljen med hål på ryggen va litr rolig. Tyget jag sydde i va rejält strechit så linnet blev rätt stort och fick sys in i flera omgånngar. Mönstret är för strechtyg men kanske inte så strechit. har inte bestämt mig för om jag vart nöjd med det eller inte, det röd vitrandiga har jag iallefall anvönt i sommar.

I also made two "linnen" (don’t´ know the English word) to myself before the vacation. I found a "fun" pattern in the burda summer number, the original pattern is for a dress but I just shortened it, the hole in the back was a new detail. But I haven’t decided if I like it jet, the red/white "linne" I used during the summer. The fabric I used was a bit to stretchy than the pattern was made for so I had to make it smaller several times.

Tyg/fabric: rödvit/red-white from E-slöjd på symässan, grön/vit/greeen-white från lokal affär/from local store.
Mönster/Pattern: Burda magazin summer nummber.

8 kommentarer:

Lilla NovaK sa...

Jättecoola!

Sara sa...

would call it "tank top". Jätte tuffa!!!!

malin sa...

vilket jättecoolt linne!

Tanja sa...

Wow! Jag tycker de ser jättefina ut!
Jag är lite svag för sådana där detaljer i ryggen, speciellt om man fortfarande kan ha behå på sig utan att den syns (om du förstår hur jag menar).

Fangoria sa...

Supersnygga!

MinaMirakel sa...

Jag tycker att dom ser helt fantastiska ut!/Åsa

Moi! sa...

Dom var ju coola! Fina bilder!

Kaoz sa...

Så kule!!