tisdag 13 januari 2009

På sybloggen intet nytt/Blogg Award/Och live bilder


Som ni märker händer det inte så mycket på bloggen. Anledningen till detta är att jag sitter & skriver för brinnande livet på min avhandling som ska va klar för publisering sista Januari, efter som jag är en riktig Alfons Åberg som "jag ska bara" så börjar man inte med skrivandet förens kniven är mot strupen. Så jag sitter hela dagarna och skriver, ni kan ju tänka er vilken social Jul & nyårs helg det varit:(. Jag trodde även i min enfald att lite skulle jag nog hinna sy men icke sa nicke..... Jag har dock några beställningar som ligger & väntar som tur var är det mesta vårplagg som det inte är någon panik med men några av plaggen är det lite mer bråttom med så jag ska försöka smyga in en halvtimme där & en halvtimme här med lite sy tid så dessa beställningar ska bli klara snart. Så ni får ha lite tålamod med denna bloggen ett tag, uppdateringar kommer inte ske så frekvent.

Sen har jag oxå fått två utmärkelser av HugOlle & Busiga Ungar Tusen Tack de värmer mycket, jag blir väldigt smickrad. Jag fick en för inte så länge sedan så minna nomineringar där gäller även för dessa två nya nomineringar.

Sen har jag ialle fall en live bilder på K i i ett par retro byxor i bomull som syddes innan Jul & ett par tofflor som beställdes för längesedan men skickades precis innan jul.

13 kommentarer:

Mimmi sa...

Och jag har varit dålig på att blogga om dessa tofflor som vi "klappar på" lite var dag. De är så fina och Gabriel han använder dem flitigt. Tack så hemskt mycket!

Det här med att göra saker och ting i sista stund känner jag till ;-)

Lycka till med skrivandet!

Maria sa...

Hoppas det går bra med skrivandet. Då ligger du en aning före mig, jag har en månad till på mig att skriva på min. :-)

florin sa...

Lycka till med skrivandet!

Jätte fina brallor du sytt, jag sitter precis och syr av samma tyg men det blri en klänning hos mig :-)

Hello sa...

Lycka till med skrivandet och efterföljande opponerande och allt vad det är. Vi väntar tålmodigt och hälsar dig snart välkommen åter i sybloggarnas underbara, ständigt uppdaterande värld ;)

Thea sa...

Hej hej!
Ta det lugnt med syendet och fokusera på avhandlingen. Du kommer säkert vara syladdad till tusen sen efteråt istället. Var ska har sin tid och jag väntar tålmodigt på mer inspiration från dig!
Kram!

Stora lilla j sa...

Så gör jag också så fort jag har en deadline ;-) Byxorna är ju helt fantastiska, och toflorna går inte heller av för hackor!

Heimlaga sa...

Lycka till med avhandlingen!

mustafa sa...

ojoj, här går det visst undan - håll i doktorshatten (eller är det licentiaten du håller på med?).

iallafall önskar jag dig lycka till vid tangenterna!

Jes sa...

Tack alla :)
Mimmi: Roligt att ni tycker om dem.

Mustafa: Det är min PhD :)

Solveig Lövendahl sa...

Lycka till med skrivandet!

Mysebo sa...

Lycka till med skrivandet.

OttoPippi sa...

Jösses vad spännande med en AVHANDLING!!! Mycket impad! Lycka till!!!

Gulligan sa...

Lycka till med skrivandet!!