torsdag 13 mars 2008

Nu är jag inte hemlig längre :)


Ja då var man inte en hemlig hemlis längre blev avslöjad av Gekko som gissade rätt. Jag skickade mitt paket till henne i måndags. Sen skrev hon på bloggen att hon skulle bort & jag blev orolig att hon skulle hinna åka innan paketet komit fram (en det han fram :)

Så va skickade jag:
Jag sydde en hajbadrock till lilla O och en matchande haj handuk till lilla "Mille". Badrocken har sytts ofodrad eftersom den ska kunna suga upp vattnet från O lilla kropp. På bilden är det våran K som modellar.
Gekko fick en väska/nessecär in vaxduk jag vet att hon gillar.

Jag skickade ett bomullstyg i färgladafärger i ett härligt retro mönster & tandtyget som jag bara älskar från Stoff & stil. Sytillbehören blev kantband som matchar retrotyget, små och stora gula knappar som har formen av en blomma 4 st "snoddknappar" och mellanlägg för trikåtyg som jag vet att hon saknade för ett tag sen.
Något som smakar & luktar blev choklad med min favoritsmak CHILI :) Som personlig gåva fick hon en bok med mönster på olika väsk modeller.

Det bästa av allt är att hon verkar nöjd med paketet :)

5 kommentarer:

Thea sa...

Tacka fasen för att hon blev nöjd! :-)
Verkligen en jättefin hemlis. Gekko rakt igenom! Kommenterade hajbadrocken i hennes blogg också. Den är ju helt underbar! Min äldsta är hajtokig och skulle bli helt till sig av en sån!

Jenny sa...

Superfint paket - gillar hajen :-)

Gekko sa...

Hehe, jag vi gillar paketet hela familjen! :-) Jag har allt tur med mina hemlisar jag! Tack åter igen!

e.ko sa...

gu va kul med en hajbadrock, om min lillparvel skulle ha en sån skulle han ju vara kung på babysimme´!!ha ha
kanonsnyggt iaf;)

Flower´s sa...

Jättefint paket du skickat!
Försöker själv komma på vad jag ska göra åt min hemliga vän!
Ha det bra!