torsdag 1 november 2012

Bugs
Det va länge sedan det hände något här. Har haft lite sytorka kan man säga.

Men barnens behov av nya kläder pockar på, de växer ju de små liven :) Så det behövs bl.a. nya långärmade tröjor nu när det börjar bli kallt.

Va rätt nyligen på Stoff & stil & föll för detta tyg med skalbaggar, tänkte att K & E skulle gilla det tyget & det gjorde de :), sen va det inte planerat att de skulle bli klar just till helgen, men det passa rätt bra så här i Halloween tider med lite småkryp.

Testade ett nytt mönster från senaste Ottobre till K's tröja & även till E utgick jag från ett raglan body mönster även det från nya Ottobre mönstret, båda passa utmärkt, som vanligt är OB stora i storleken så jag tog storleken mindre dvs 116 istället för 122 till K men tog 122 på längden, till E utgick jag från 92 som E har på body mönstret efter som den är rätt slimmad.

Mönster :Ottobre 6/2012, 122: vanligt & 92: raglan
Tyg: stoff & stil, Jersey
Kommentar: K & E gilla sin nya tröja vilket alltid är lika roligt :) & att jag äntligen kommit mig för att börja sy igen :)

3 kommentarer:

Thea sa...

Men hallå! hur kul var det inte att se ett nytt inlägg här! Hejja! Och tröjorna är ju så fina! Roligt att de upskattades så här i Halloweentider också.

Jes sa...

Ja det va inte i går :) Tänk va lång start sträckan kan va ibland!

ExD sa...

Jättefina tröjor! Jag har också sneglat på det där tyget, tycker att det är lite kul.