måndag 6 december 2010

Snigel bodys


Till Galleri Hemsytt har jag bland annat sytt dessa snigel bodys. Jag bara älskar dessa sniglar!!!! (köpt hos Znok design och tyget är designat av Johanna Ahlard) Det blev tre storlekar i varje färgställning dvs, 62/68, 74/80 86/92.

Ni som inte varit där har nu bara två dagar till på er, så skynda dit för att få inspiration och/eller att handla fin fina julklappar till andra eller era egna barn :)

Till slut blev det dessa bodys klara efter mycket svordomar över CP maskinen som valde att krångla just då, först använde jag den kantbandaren som bara viker tre lager istället för fyra (som ej är original utan köpt på Ebay), men när jag skulle kantbanda "stjärtflärpen" längst ner där det är runt så tappa maskinen baksidan på kantbandet som inte blir fastsytt på baksidan just i svängen, någon annan som har upplevt detta problem med kantbandaren som kantar tre lager? Men så fort jag bytte till kantbandaren som är original till Janome funka det fin fint!!!! Kan inte riktigt förstå varför det blir en sån skillnad mellan de två kantbandarna. Slut resultatet blev toppen men det tog onödigt lång tid :)


To our exhibition Galleri Hemsytt, at åsögatan 136, Stockholm that started the 2 of December and will end the 8 of December among thing I made these body’s, available in three different sizes, 62/68, 7480, 86/92. So if you live near Stockholm you should come and visit us, know there is only 2 days left, for inspiration or/and to by nice Christmas presents 

I hade some trouble with the binding of these body’s, I used the binder that fold the ribbing three times (not an original janome binder). But when I switched to the original binder by janome thing started to work OK. But it took its time.....

7 kommentarer:

Gekko sa...

Så snygga de blev till slut! Skönt att du var stark och slutförde, det kräver sin kvinna! Och slutresultatet blev ju jättefint!

Mimmi sa...

Bra kämpat! Det kräver envishet utan dess like ;-)

Bodiesarna blev sockersöta till slut och jag är själv döförälskad i tyget. Snart, snart, snart skall jag sätta saxen i det.

MinaMirakel sa...

Jättefina bodysar!/Åsa

Ealina sa...

Jättefina! :D Det är jobbigt när maskiner och tillbehör krånglar. Skönt att du fick ordning på kantningen i alla fall :)

Johanna sa...

Superfina:) Oj vad jag skulle vilja besöka detta galleri som ligger så långt långt borta...

Thea sa...

Skitsnygga! Jag har en bit av det ena tyget hemma men var aningen osäker på om sniglarna var för stora för en body. Men nu ser jag ju att det var perfekt. Och jag ångrar att jag inte köpte av båda färgerna, för dina bodiesar var ju helt fantastiska!

Lilla Gryn sa...

Hur fina som helst! Visst är det frustrerande när cp:n trasslar, då är det inte nådigt att vara i samma rum om mig i alla fall ;-).

Du har väl inte missat att jag bytt bloggadress, lillagryn.se/blogg är det som gäller nu. Du kan bli vän på fejjan också om du vill.
Vi hörs!