tisdag 25 maj 2010

Hajbadrock 3.0/ shark-bathrobe 3.0Så då va det dax för ännu en hajbadrock, denna gång till våran K. han har länge velat ha en, det är en favorit i repris, det är den tredje jag gör, den första va till Gekkos lilla guldklimp i ett hemlispaket, den andra blev till K´s kusin V, och så nu får han en själv :) Har använt ett gammalt 70-tals badrock mönster och har även lärt mig lite från de två förra. Denna gång är fenan stoppad i en kanal längst ut för att den skall stå ut lite, (något jag "lärt mig från mjukid djuren jag sytt).
K blev överlycklig och han älskar att ha den på sig, det glädjer alltid ens hjärta när det man gör uppskattas : ). Istället för att fålla har jag kantat med mudd. Den är sydd så den är lite förstor i sommar så den även skall passa nästa sommar, därför hamnar fenan lite långt ner på ryggen.

Som ni märker har det varit tomt på inlägg här, det beror inte på att jag inte syr, det gör jag för brinnande livet, till Galleri Hemsytt som öppnar nu på Torsdag, har dock inte haft tid att fota och visa här ännu men det kommer. Dock blir det inte många sy-timmar/dag. Hinner bara sy de dagar K är på dagis och E sover, och det har faktiskt blivit lite nattsömnad, för att hinna det jag ska, men vi är lyckligt lottade E vaknar bara 1ggr/natt för att äta, vilket dock innebär att matandet blir intensivare dagtid men det gör mig inget.


Our son K has for a long time asked for a shark-bathrobe. I have made two before one for Gekkos daughter and one for K cousin V. So now it was time for K to get one. I have used a pattern from the 70-. K LOVES his new bathrobe :)

As you have noticed there is not much action here, but I am sewing allot, for Gallery Hemsytt that will open this Thursday. I just haven’t have time to show it here jet.

8 kommentarer:

Cilla sa...

Det var superball!

Fellai sa...

Wow, vilken tuff badrock! Förstår att din kille är överlycklig!

Simsalabim sa...

Vilken lycklig kille du måste ha! :-)

Fangoria sa...

Jisses vilken cool!

citten sa...

Hihi, denne var supertøff! Inspirerendes :)

yngla sa...

Underbar! Vilken cool hajbadrock!

Gekko sa...

Såååå cool! Våra två hajar var ju så otroligt poppis! Mille fick ju en hajbebishandduk också.
Kul att du sydde den lite stor så den kan användas länge!

MalinJohanna sa...

Hej! Hajbadrocken är bara för cool! Får man föreslå ett byte? Skulle du kunna tänka dig att sy en i ett byte? Min fyraåriga pojke har en badrock som slutar ovanför knäna, och jag vet han skulle bli överlycklig över en hajrock. Kan sy eller sticka i byte. Alternativt tar jag gärna emot mönster och beskrivning i byte om du känner tiden inte räcker till. Låter det som ett byte du kan tänka dig?