torsdag 14 januari 2010

Ett tåg kommer lastat
Ja detta tåg kommer lastat somen liten pressent till en liten bebis,det är många i bekantskapskretsen som får till ökning nu. Jag tror inte att motagarna till pressenten är inne & tittar men man vet aldrig så därför uteblir ledtrådar till vem denna pressent är till :)

Jag har länge tänkt att jag skulle sy hängsel byxorna & nu när denna pressent skulle sys så tyckte jag att det va ett bra tillfälle att prova :) När jag väll bestämt mig så surfa jag runt och uppdatera mig lite på bloggarna och då hade ju Kokalal sytt byxor :) och de såg superfina ut :) så då blev suget att sy ett par ännu större.

Byxorna är sydda i härlig 70-tals grön velor från jofotex med gult kantband, med en matchande body i det härliga tygtåget från jofotex :) som kantats med grön interlock oxå från jofotex.
Nu får vi hoppas att kläderna passar den lille.

This train-kit is a present for a small baby, there are several friends that have been blessed with babies) I don’t think that the parents of this babies is a visitor of my site by still if they do they, I don’t want to give Anny hint of who this present is meant for :)

I have for a long time whanted to sew a pare of "suspender-pants" and when it was time to plan for this present I decided that it was time to try it. After I had made my decision, I saw that kokalal hade made a pare and they look fantastic!!!

The pants is made in a nice 70-green velour with yellow ribbing, and the train body is made from the wonderful fabric from Jofotex and the green ribbing is made in green interlock also from jofotex. Now let’s hope it all fits the small receiver :)

Material/material: grön velor och tågtyget, grön interlock från Jofotex, gul mud från S&S. Green velor and the train fabric and green interlock from Jofotex and yellow ribbing from S&S.


Kommmentar: Jättenöjd med bodyn och byxorna det enda mörka på himlen är mina problem med kantbandaren (köpt på E-bay) som inte vill göra "överbättet", dva att överdelen på kantbandet ska sticka utt lite längre än undersidan så yttersta nålen bara syr i "ett kantbands lager) + att sömmen gärna hopar in på kantbandet och inte stannar ute på kanten. Men har köpt en ny kantbandare från E-bay som är gjord till Janome så jag hoppas att den funkar bättre.

20 kommentarer:

Mimmi sa...

Härliga kläder!

Är också sugen på att sy denna overall - är ju inne i ett systim trots renovering så det kanske kan bli ett par sådana här också. Än så länge kan nog lilleman ha den modellen. Har dessutom hittat lite härliga och billiga dragkejor (tyvärr inte delbara) som jag vill få användning för ;-) )

Pyssellycka sa...

Åh, så snyggt! Tygerna är bara så läckra.

Junebacken! sa...

Jättefint! Byxorna är heelt underbara!

Benglan sa...

Supersnyggt!

Doris_Assar sa...

Snyggt!!

Strömming sa...

WOW så snyggt! Helt klockren kombo! De brallorna hade jag helt missat i senaste ottobre, måste kollas upp. För just nu tråksyr jag bara och måste liva upp det hela med lite roligt också!

MinaMirakel sa...

Är det inte svårt att få dragkjedjan så snygg, har problem!/Åsa

KroKKoFin sa...

Supersnyggt! Men jag är lite nyfiken på hur du modifierade mönstret på bodyn? Förstod att du hittat mönstret i Ottobre 6/10 men att du gjort om det...eller?

Jes sa...

Tack alla för era kommentarer :)

Kokkofin: Jag va nog lite otydlig i inlägget byxmönstret är från ottobre 6/2009 men body mönstret är från ottobre 6/2007, där är "grenflärpen" uppdelad på fram och bakstycket, en del är på en av omlottdelarna fram och en del på bakstycket, jag har tagit bort fram "flärpen" och ritat om bakflärpen som sitter på bakstycket lite och förlängt den, detta är modefieringen.

Jes sa...

Mina mirakel: Jag har inte sytt så många dragskedjor själv och jag gjorde inget speciellt det bara blev bra :)

Thea sa...

Hurra så snyggt! Å vad ballt med tågtyget och den gröna velouren. en riktig hit!

OttoPippi sa...

Som sagt - klockrent!!! Helt vansinnigt coola. Brallan är grym!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Gekko sa...

Ojojoj vilket mysigt set! Lyllo den bebis som får klä sig så snyggt! Jag har ju inte köpt tågen ännu, det var det där med köpstopp. Fast nu blev jag ju riktigt sugen!!

malin sa...

åh, jag älskar tågtyget! Sååå läcker! Och brallorna också! :)

Majtjho sa...

Superläckert! Härligt med lite färg nu när vi väntar på våren.

Lucia (Uplandsgården) sa...

Så fint set! Underbart! vill oxå ha det där fina fina tyget! Ser framemot när jag får åka dit och köpa det jag med!

Re-dizain sa...

Kul att höra från dig jes...det var ett tag sedan. Jag vet att du sytt en kappa i samma tyg och jag bara var så besviken att den var i så liten storlek, annars hade jag köpt den :) Jag sydde några utflyktsväskor då jag började sälja i Japan och tro du att dom blev så efterfrågade...mönstret passar perfekt till modellen men tyvärr är tyget svårhittat..så jag är så glad för mitt fynd!!

Gitte sa...

Wow, hur läckra som helst ju!!

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍